Foto: Buzzfoto

Leģendārās Losandželosas rokgrupas Guns N' Roses vokālists Aksls Rouzs pastāstījis, ka viņa bijušais grupas biedrs – ne mazāk slavenais Slešs (attēlā) – allaž esot cietis no urīna nesaturēšanas problēmām, tāpēc dzērumā bieži vien esot apčurājies.

Pēc koncerta Paragvajā Aksls tikās ar vietējiem faniem un stāstīja viņiem dažādus piedzīvojumus no astoņdesmitajiem gadiem, kad grupa bija slavas apogejā un kad grupas mūziķi dzīvoja pastāvīgā alkohola un narkotiku dullumā.

Rouzs īpaši tīksminājies par gadījumu, kad viņš, grupas ģitārists un kāda rokmūziķu kaismīga pielūdzēja pēc koncerta izklaidējušies beksteidžā, bet Slešs tik ļoti piedzēries, ka apslapinājies, un tas ļāvis Rouzam bez problēmām tikt pie abu mūziķu iekārotās meitenes.

"Tas bija lieliski, jo viņš izslēdzās un piečurāja bikses, un es varēju savākt to skuķi. Šī iemesla dēļ es vienmēr sekoju Slešam, jo zināju, ka viņam tā mēdz gadīties," lielījies Rouzs.

"Nākamajā dienā viņš pats to visu parasti ignorēja un tēloja, ka nekas nav noticis. Savā grāmatā viņš ir pieminējis, ka kas tāds ir noticis vienu reizi, bet nē - tā notika vienmēr un visu laiku," bijušā grupas biedra, ar kuru Aksls nav sarunājies vismaz desmit gadus, niķi atklājis dziedātājs.

Starp citu, Slešs nav bijis vienīgais Guns N' Roses dalībnieks, kuram bijušas ķibeles ar dabisko vajadzību nokārtošanu - 1989. gada augustā Fēniksas lidostā par sabiedriskās kārtības traucēšanu tika arestēts grupas ģitārists Izijs Stradlins, kurš reisa laikā no Losandželosas uz Indianapolisu ne tikai rupji izrunājies un smēķējis nesmēķētāju zonā, bet arī čurājis uz grīdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!