Kopā ar savu mīļoto vīrieti audzinot divus gadus vecos dvīnīšus, slavenais puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins atrod laiku gan koncertiem, gan arī bērnu audzināšanas paraugdemonstrējumiem, un sabiedrības uzmanību viņš tagad piesaistījis, savus bērnus izvedot publiskā pastaigā.

Kā redzams no ārvalstu presē izplatītajiem foto materiāliem, 38 gadus vecā Rikija Mārtina bērnu Mateo un Valentino izrādīšana varen satraukusi Losandželosas iedzīvotājus, kuri geju pārim berzās apkārt un centās mazuļus nofotografēt.

Mango jau ziņoja, ka šos bērnus laidusi pasaulē surogātmāte, un lielāko daļu laika viņi dzīvo dziedātāja mājā Maiami, turklāt Mārtins cenšas pēc iespējas mazāk izmantot aukles pakalpojumus un visu dara pats.

Kā zināms, pagājušajā gadā Mārtins publiski atzina, ka ir gejs, un intervijās uzsvēra, ka tieši bērni viņam palīdzējuši izšķirties par šādu soli. "Negribu, lai mana ģimene balstās uz meliem. Es gribu, lai viņi ar mani lepojas," izteicās dziedātājs.

Nesen intervijā Larija Kinga šovā Mārtins uzsvēra, ka būt atklātam gejam ir neprātīgi jauki un, ja viņš būtu to zinājis, būtu atzinies jau pirms desmit gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!