Foto: F64

Šonedēļ pasaulē nācis grupas Prāta vētra solista Renāra Kaupera (attēlā) un viņa sievas, stilistes Agneses Kauperes trešais bērniņš – kuplajam Prāta vētras dalībnieku bērnu pulciņam pievienojies vēl viens puisēns.

Kauperu ģimenē jau aug divi dēli - 15 gadus vecie dvīņu puikas Edgars un Emīls, kuri gājuši tēva pēdās un izveidojuši grupu, kurā Emīls sit bungas, bet Edgars spēlē ģitāru.

To, ka Kauperu ģimene apsver iespēju radīt vēl vienu bērniņu, populārais mūziķis atklāja jau pirms diviem gadiem, kad viņš žurnālam Una atzinās, ka grib "vēl kādu bērniņu, gribas mājiņu, dārziņu, puķīti, zālīti".

Toreiz Kaupers skaidroja, ka, tā kā abi dēli jau ir pusaudžu gados, viņi drīz mājas pametīs, bet mazulis varētu būt kā jauns sākums abu attiecībām ar sievu.

"Puikas ir lieli, vēl divi, trīs, četri gadi, un aizlidos no ligzdas, paliksim divatā. Protams, tas nav tikai tehnisks jautājums, bet ir tāda iekšēja sajūta. Zini, kad plāno bērnus, ir baigi grūti saplānot. Kad paši piesakās, ir daudz vienkāršāk," stāstīja Kaupers, kura sapnis tagad ir piepildījies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!