Foto: EPA/LETA
Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona (attēlā), kura šī gada 23. oktobrī laida pasaulē dvīnīšus, atzinusies, ka viņa iznēsājusi trīs bērnus, bet viens no mazuļiem nav izdzīvojis, ziņo ārzemju mediji.

42 gadus vecā dziedātāja ar šo sensacionālo paziņojumu nākusi klajā kādā intervijā Francijas televīzijā, lai gan pirms tam, stāstot par bērnu dzimšanu, viņa medijiem bija klāstījusi, ka gan gaidību laikā, gan dzemdībās viss ritējis labi.

"Viņš aizgāja, lai ļautu dzīvot saviem brālīšiem," atklājusi Diona un pastāstījusi, ka trešajam mazulim apstājusies sirds, bet sīkākus komentārus par notikušo un zaudēto bērnu nav sniegusi.

Dionas un viņas 68 gadus vecā vīra un menedžera Renē Anželēla ģimenē jau aug deviņus gadus vecs dēls Renē Čārlzs, bet abi vecāki ilgu laiku vēlējušies vēl bērnus. Lai piepildītu šo sapni, dziedātājai nācies veikt mākslīgo apaugļošanu, kas rezultātu devusi tikai ar sesto mēģinājumu.

Dionas dvīnīši pasaulē nāca 23. oktobrī Floridas slimnīcā ar ķeizargrieziena palīdzību, un pēc ilgiem meklējumiem viņa saviem dēliem devusi vārdus Nelsons (par godu Nelsonam Mandelam) un Edijs (par godu dziedātājas pirmajam producentam Edijam Mārnijam).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!