Foto: Reuters/Scanpix

Populārā amerikāņu popdziedātāja Meraija Kerija (attēlā) sestdien, 30. aprīlī, 41 gada vecumā laidusi pasaulē dvīnīšus – meitenīti un puisīti, ziņo televīzijas kanāls MTV.

Lai gan iepriekš dziedātāja ar savu vīru - 30 gadus veco reperi un aktieri Niku Kenonu - ilgu laiku bija rūpīgi slēpuši grūtniecības faktu, izraisot baumas par dziedātājas neadekvātu pieņemšanos svarā, tagad Kerijas pārstāvis atklājis pat tādas detaļas, ka dzemdību laikā dziedātāja klausījusies pašas izpildīto kompozīciju We Belong Together, kas skanēja multiplikācijas filmā Rotaļlietu stāsts 3.

Pulksten 12:07 Losandželosas slimnīcā pirmā piedzimusi meitenīte, kura bijusi 45 centimetrus gara un 2,4 kilogramus smaga, bet pēc tam pasaulē nāca viņas 48 centimetrus garais un 2,5 kilogramus smagais brālītis.

Jaundzimušajiem pagaidām vēl nav doti vārdi, bet neilgi pirms dvīņu piedzimšanas Kenons presei stāstīja, ka viņu vārdi būšot "nevis neprātīgi, bet gan absolūti neatkārtojami".

Kerija un Kenons apprecējās 2008. gada 30. aprīlī, un viņu bērni dzimuši tieši kāzu trešajā gadadienā. Pirms tam Kerija piecus gadus bija precējusies ar mūzikas producentu Tomiju Motolu, bet šajās laulībās bērni nebija dzimuši.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Meraiju Keriju dvīņu gaidīšana ļoti iedvesmoja - viņa izpaudās, gan stāvoklī pozēdama kaila žurnālam Life&Style, gan iepriecinot savus fanus, tviterī ievietojot fotogrāfijas ar apgleznotu vēderiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!