Foto: Mango

Krievijā populārais 41 gadu vecais dziedātājs Leonīds Agutins (attēlā) naktī uz svētdienu, īsi pēc pusnakts nolicis sievu gulēt viesnīcā, devās uz Jūrmalas restorānu Selavie, kur izvicināja dūres ar savu palīgu.

Sestdienas vakarā viņš kopā ar sievu - krievu dziedātāju Andželiku Varumu (40) - sniedza koncertu Rīgas klubā Godvila. Taču jau pēc pusnakts Agutins un viņa dzīvesbiedre atgriezās Jūrmalā.

Andželika devās pie miera, bet viņas vīram prāts uz gulēšanu nenesās. Tā kā Jūrmalā tajā naktī vērienīgas ballītes nenotika, tad Agutins ar savu palīgu izklaidēties devās uz Jomas ielas restorānu Selavie, lai gan, kā ziņo krievu mediji, Agutins pirms Jaunā viļņa ir bijis Maiami klīnikā, kur ārstējies no alkohola atkarības. Savukārt konkursa pirmajās dienās dziedātājs atzina, ka ir vesels un spēka pilns, lai atkal atgrieztos uz skatuves.

Taču Jūrmalas restorānā Agutins tomēr atkal bija atsācis vecos paradumus un ķēries pie glāzīšu cilāšanas. Restorāna terasē izcēlās konflikts, kā rezultātā Agutins izvicināja dūres un tad devās pie miera uz viesnīcu. Policija šoreiz šajā incidentā nav iesaistīta.

Arī pagājušajā gadā, kad Agutins līksmoja Jaunā viļņa afterpārtijās, viņa sieva Andželika mierīgi atpūtās viesnīcā.

Mango jau ziņoja, ka šogad trakulīga dzīvesveida stafeti pārņēmis dziedātājs Dima Bilans, kurš savā viesnīcas numurā uzvedās tā, ka zviedru duetam Roxette nācās saukt talkā viesnīcas apsardzi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!