Foto: AFI

Lai gan Krievijas estrādes dziedātāja Laima Vaikule par privāto dzīvi runā nelabprāt, Ukrainas televīzijas raidījumā Asins analīze viņa atzinusies, ka nesen Lasvegasā esot apprecējusies.

Lai gan vēl joprojām 54 gadus vecā Vaikule sevi dēvē par „neprecētu sievieti", viņa slavenajā azarta un izklaižu pilsētā esot apprecējusies ar Andreju Latkovski. Tiesa, pati Laima tamlīdzīgu attiecību noformēšanas procedūru neatzīst un „laulības" uzskata tikai par gaumīgu joku.

Mūziķi un savu producentu Andreju Latkovski, ar kuru zem viena jumta Vaikule dzīvo jau 25 gadus, viņa sauc par „lielisku cilvēku". Abi esot iepazinušies tālajos septiņdesmitajos, kad Latkovskis spēlēja kāda no Rīgas orķestriem, bet Laima nesen bija uzsākusi dziedātājas karjeru.

„Darbs man vienmēr būs pirmajā vietā," raidījumā stāstīja Vaikule. „Vienas profesijas cilvēki nevar būt kopā. Es par to esmu pārliecināta, un tā ir liela traģēdija, jo mēs visi esam šausmīgi egoisti. Daudz uzmanības veltām sev, un vienkārši trūkst spēku uzmanībai pret otru cilvēku."

Vaikule arī atzinās, ka viņai dēļ savas attieksmes pret ģimenes vērtībām nekad nebūs bērnu. „Ja es gribētu, man būtu bērni. Bet viss atkal atduras pret to profesiju. Laikam es tai esmu pārāk daudz atdevusi. Bet pretī neesmu saņēmusi neko."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!