Foto: EPA/LETA
Savdabīgā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) atzinusies, ka viņa savulaik bijusi nopietni atkarīga no narkotikām un šī atkarība meitenei gandrīz kļuvusi nāvējoša, ziņo ārzemju mediji.

Topošajā autobiogrāfijā, kas drīzumā nonāks pie lasītājiem, vienmēr ekstravaganti tērptā dziedātāja atklājusi, ka kokaīnu un citas apreibinošas vielas sākusi lietot, lai līdzinātos saviem elkiem.

"Tikai brīnums mani izglāba no nāves. Man tik ļoti gribējās līdzināties pielūgtajiem Mikam Džegeram un Endijam Vorholam, un vienīgā iespēja, kā to izdarīt, man toreiz likās viņu dzīvesveida pārņemšana. Es ieslēdzos savā istabā, klausījos mūziku un riju kokaīnu," atklājusi dziedātāja.

No aizraušanās ar narkotikām meiteni izglābis kāds traģisks zaudējums ģimenē - 19 gadu vecumā mirusi viņa tēva māsa Džoanna, un tas topošajai mūzikas zvaigznei bijis spēcīgs trieciens.

"Viņas dzīve mani iedvesmoja. Viņa bija māksliniece un dzejniece, un vienā jaukā dienā es sapratu, ka vēlos turpināts to, ko viņai neizdevās pabeigt," atzinusi šobrīd 23 gadus vecā Lady Gaga.

2008. gadā Lady Gaga (īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželina Džermanota) debijas albums The Fame kļuva par starptautisku hītu un gada laikā tika izpārdots vairāk nekā divos miljonos eksemplāru. Nākamajā gadā iznāca albums The Fame Monster, kas dziedātāju padarīja par ikonisku figūru pasaules popmūzikā, un vairākās aptaujās viņa atzīta par desmitgades lielāko zvaigzni popmūzikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!