Neilgi pirms Ziemassvētkiem tautā iemīļotā skatuves māksliniece "Kombuļu" Inese (attēlā) izšķīrās no sava mīļotā vīrieša, dāņu uzņēmēja Benda. Pēc šķiršanās sieviete nekavējoties uzsāka jaunas otrās pusītes meklējumus, bet pagaidām tie ar panākumiem nav vainagojušies.

Ineses aicinājums atsaukties vīriešus, kuri vēlētos ieņemt vietu pie populārās dziedātājas sāniem, guvis lielu atsaucību, tomēr rezultāta pagaidām nav - vīrieši, kuri aicinājumam atsaucas, neatbilst Ineses prasībām.

Dziedātāja pieļauj, ka viņa kļuvusi pārāk prasīga un izvirzījusi pārāk lielas ambīcijas, tomēr ar mazumiņu un kaut kādiem atlikumiem viņa samierināties vis nevēlas.

"Latviešu vīrieši līdz 30 gadu vecumam lielākoties meklē vien seksa priekus un vieglas izklaides, bet pēc 30 gadu sliekšņa pārkāpšanas vīrieši kļūst pārāk kūtri," novērojusi dziedātāja, kura atteikusi visiem "vienas nakts seksa" kārotājiem.

Tāpat viņa saņēmusi daudz vēstules un zvanus no vīriešiem, kuri meklē apgādnieci ar naudu un dzīvoklu vai vienkārši vēlas pačīkstēt par savām neveiksmēm.

"Daudzi mani izmanto kā pihologu - zvana un stāsta par savas dzīves neveiksmēm, to, kā viņus pametušas sievas un draudzenes, kā neveicas ar darbiem. Tādi vīrieši mani neinteresē," stāsta Inese.

Protams, viņa ir pārliecināta, ka arī Latvijā ir gādīgi un atbildīgi vīrieši, bet vairumam no viņiem jau ir ģimenes, tāpēc dziedātāja lielākas cerības liek uz ārzemniekiem, kuri esot arī maigākas dabas.

"Man arī pēc attiecībām ar Bendu ļoti pietrūkst angļu valodas, tāpēc vairāk vēlos iepazīties ar ārzemnieku. Vai tad tiešām man būs mūžs jānodzīvo kopā ar kādu Latvijas pelēko?" retoriski smejas Inese.

Kamēr notiek vīrieša meklējumi, dziedātāja izbaudas dzīvi vienatnē - vairāk laika viņa velta bērniem, kuri attiecību laikā ar Bendu palikuši nedaudz novārtā, kā arī pārdomā dzīvi.

"Man ir daudz vairāk pārdomām un savām lietām. Neviens mani nebiksta, no rīta pamostoties, apkārt nemētājas smirdīgas vīriešu zeķes, neviens nav jāappuišo," dzīvi bez vīrieša izbauda Inese.

Inese nekad nav slēpusi, ka viņas dzīvē liela loma ir seksam, tomēr tagad dziedātāja savas proritātes pārvērtējusi - viņa sapratusi, ka sekss dzīvē nebūt nav galvenais un ka bez tā pavisam mierīgi iespējams iztikt. Savu lomu tajā gan spēlē sajūtas, kas pret vīriešiem radušās pēc šķiršanās no Benda.

"Ar Bendu mums viss bija tik skaisti un es viņu tik ļoti mīlēju, ka tagad, pēc šķiršanās, man ir radies riebums pret vīriešiem - es nespēju iedomāties, ka man kāds varētu pieskarties. Pat, ejot pa ielu un redzot vīrieti, man uznāk riebums," atklāta ir Inese.

Viņa gan ir pārliecināta, ka tad, kad uzradīsies "īstais un vienīgais", šīs sajūtas pazudīs pašas no sevis un viņa varēs baudīt kopdzīvi pēc pilnas programmas.

Raugoties jaunajā gadā, Inese arī nospraudusi sev trīs apņemšanās - atrast savu otro pusīti, uzrakstīt vismaz 20 jaunas kompozīcijas un attīstīt savu bērnu talantus, piemēram, kopā ar viņiem piedaloties šovā Dziedošās ģimenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!