Tuvojoties gada ģimeniskākajiem svētkiem, nopietnas izmaiņas savā privātajā dzīvē piedzīvojusi dziedātāja Inese Saulīte – viņa aizgājusi no mīļotā vīrieša, dāņu uzņēmēja Benda Jensena Storgārda (abi attēlā).

Mango jau rakstīja, ka Ineses un Benda attiecībās iestājusies nopietna krīze- vīrietis pret savu sievieti izturējās pārāk pazemojoši, un Inese neslēpa, ka izjūt morālo teroru.

Kādu laiku gan sieviete mēģināja samierināties ar Benda attieksmi un pieļāva, ka viss vēl var mainīties, bet tad viņas mērs bijis pilns, un šīs nedēļas sākumā abi nolēmuši iet šķirtus ceļus.

"Jā, tagad viss ir cauri. Mēs pametām viens otru - viņš man teica, ka esmu brīva, un es viņam ļāvu iet. Viss ir nopietni beidzies," izklaides portālam Mango atklāj Inese un nepieļauj, ka abi varētu izlīgt, jo dziedātāja nevēlas, lai viņas jūtas tiktu sabradātas.

Sieviete, kuras apgādībā ir divi dēlēni no pirmās laulības, atzīst, ka šobrīd īsti nezina, ko iesākt - Bends pagaidām apmaksā viņas un bērnu dzīvesvietas rēķinu, pats pārvācies uz otru, mazāko, Priekules dzīvokli, bet šis risinājums esot tikai uz laiku.

Lai gan Inese priecājas, ka viņa tagad ir brīva, sirsniņā tomēr gruzd vientulības sāpes, tāpēc viņa nolēmusi uzsākt jaunas otrās pusītes meklējumus un cer, ka šoreiz viņa atradīs kādu, ar kuru varēs kopā pavadīt visu mūžu.

"Man nevajag ziedus un zeltu, bet mīlošu sirdi. Meklēju cilvēku, kurš būtu iejūtīgs, saprotošs, attiecībās meklētu kompromisu, nevis uzspiestu savu kārtību un viedokli," par potenciālo dzīvesbiedru stāsta Inese.

Viņai ir vienalga, kādas nacionalitātes pārstāvis vīrietis būtu, jo galvenais ir nevis tautība, bet tas, lai vīrietis varētu uzņemties atbildību par viņu un viņas bērniem, kā arī pieņemt dziedātājas emocionālo iedabu.

Protams, mazsvarīga nav arī materiālā nodrošinātība, kā arī vīrietim jābūt pietiekami daudz brīvam laikam, ko veltīt abu attiecību kopšanai.

Tāpat Inese lūdz neatsaukties vīriešus, kuri ir jaunāki par 30 gadiem - tos dziedātāja nevarot ciest, jo vairumā gadījumu jauni vīrieši meklē tikai izklaidi un vēl paši nav savu dzīvi nokārtojuši.

Tiem, kuri vēlas pamēģināt ieņemt brīvo vietu blakus Inesei, jārēķinās, ka viņiem tikties ar sievieti būs jābrauc uz Priekuli, jo sieviete nevienam pakaļ skriet nevēlas - ja kāds grib viņu satikt, lai tik braucot šurp, pirms tam gan piesakoties, rakstot vēstuli uz inese.sedova@inbox.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!