Foto: F64
Nedēļas nogalē Krieviju pāršalkusi satraucoša vēsts – sestdien, 26. novembrī, par tēvu 44 gadu vecumā pirmo reizi kļuvis krievu estrādes mākslinieks, Allas Pugačovas bijušais vīrs Filips Kirkorovs (attēlā).

Par šo laimīgo notikumu sestdien, uzstājoties televīzijas pārraidē Что? Где? Когда?, sabiedrību informējis pats Kirkorovs - meitiņa pasaulē nākusi ASV, un mazulīte tiks nosaukta Kirkorova mātes vārdā par Viktoriju.

"Es esmu neprātīgi priecīgs. Emocijas plūst pāri malām, jo es taču tik sen par to sapņoju. Es pats vēl līdz galam nesaprotu, kas tas viss ir, bet esmu pārliecināts, ka tas ir lieliski," medijiem savu sajūsmu par notikušo paudis laimīgais tētis.

Tiesa, informācija par to, kas ir bērna māte, atšķiras - vieni apgalvo, ka Kirkorovs izmantojis surogātmātes pakalpojumus, bet tāpat Krievijas šovbiznesa kuluāros klīstot runas, ka bērnu Filipam dāvājusi kāda sena un uzticama draudzene. 

Lai gan Kirkorovs sarunās ar presi neizsakāmi priecājies par bērna nākšanu pasaulē, pie meitas un mazulītes mātes viņš nesteidzas - estrādes mākslinieks savu atvasi gatavojas satikt tikai janvārī, jo tagad, tuvojoties Ziemassvētkiem, viņa darbu grafiks ir pārlieku noslogots, lai tajā atrastu brīvu brīdi jaundzimušā apciemošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!