Dziedātāja un dīdžejmeitene Elīna Fūrmane jeb Ella ASV atradusi domubiedreni – kopā ar ķīniešu dīdžejmeiteni vārdā DJ Wong (abas kopā attēlā) viņa uzstājas vietējos klubos un dzimtenē šogad atgriezties neplāno.

"Esmu iemīlējusies Losandželosā," savus draugus un atbalstītājus ar sociālo tīklu starpniecību informē Ella. Viņa atklāj, ka apmetusies uz dzīvi Losandželosā un plāno tur palikt vēl vismaz divus mēnešus.

"Pagaidām šeit iet pārāk karsti, lai dotos mājās. Nekas traks nenotiks, kamēr būšu projām. Viss notiek uz labu!" priecājas Ella, kura Latvijā ikdienā vada darbu klubā Dstyle. Viņa pašlaik jūtoties tik laimīga, kā vēl nekad, un priecājas, ka visi viņas sapņi sāk piepildīties.

Amerikā Ella vienojusies profesionālā sadarbībā ar kādu vietējo ķīniešu meiteni, kura sevi dēvē par DJ Wong. "Mēs esam tāds ļoti interesants un eksotisks dīdžeju duets. Ķīniešu dāma un latviešu dāma," duetu raksturo Ella.

Dīdžejmeitene Karmīna Vonga jeb DJ Wong pati sevi sauc par uzlēcošu zvaigzni, kura pazīstama pēc savas unikālās prasmes miksēt house un trance mūzikas stilus.

Vonga mitinās Losandželosas ķīniešu kvartālā un atklāj, ka viņas dzīve lielo iespēju zemē nudien nav viegla - ķīniešu meitenei regulāri nākas cīnīties par savu vietu dīdžeju pasaulē, kurā lielākoties valda vīrieši, turklāt Vonga ir lesbiete, kas viņas dzīvi vieglāku nepadara. Mūzika esot Vongas dzīve, un dažādas melodijas un ritmi no meitenes galvas nepazūd arī miegā.

Ella kopā ar Vongu jau uzstājusies dažādos klubos Sanfrancisko, Kalifornijā un Losandželosā, un meiteņu sadarbība uzņem apgriezienus.

"Lieliska nakts kopā ar DJ Vongu! Paldies, meitene! Līdz otrdienai!" pēc kādas kopīgas uzstāšanās par sadarbību priecājas Ella. Arī pati ķīniešu meitene ir sajūsmā par sadarbību ar Ellu un dēvē viņu par "savu Latvijas eņģeli".

Video: DJ Ellas un DJ Vongas radošā dueta jaunākais veikums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!