Foto: Mango

Jaunais R&B dziedātājs, bijušais fabrikants Eddy jeb Edijs Melnis(attēlā) šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevis videoklipu dziesmai Pain Inside no sava debijas albuma Something You Forgot.

Sarunā ar izklaides portālam Mango Edijs paskaidroja, ka dziesma Pain Inside ir daļa no vēstījuma par kādām pirms vairākiem gadiem izjukušām dziedātāja attiecībām, par kurām veidots arī Edija debijas albums.

"Konkrēti šī dziesma ir par sajūtām pēc attiecību beigšanās, kad katrs vīrietis sēž mājās un pārdzīvo. Es, piemēram, pārdzīvoju šādi," dziesmas un tās videoklipa vēstījumu atklāj jaunais mūziķis.

Veidojot klipu, viņu iedvesmojuši daudzu amerikāņu izpildītāju videomateriāli. "Es skatījos, skatījos un redzēju, ka daudziem ir līdzīgi klipi, kur dziedātājs vienkārši sēž un izdzied savus pārdzīvojumus un sāpes. Tad es nolēmu rīkoties tāpat," stāsta Edijs.

Runājot par saviem vasaras plāniem, jaunais mūziķis neslēpj, ka tie esot lieli un vērienīgi - pagaidām vēl Edijs ar koncertiem viesojas dažādās Latvijas pilsētās, bet jau pavisam drīz viņš iecerējis doties uz ASV.

"Man tur izveidojušies šādi tādi kontakti, un cilvēkus tur ir ieinteresējušas manas dziesmas. Šobrīd notiek dažādu formalitāšu kārtošana, bet brauciens noteikti notiks," skaidro Edijs un ir pārliecināts, ka viņa debija ASV būs veiksmīga.

"Jā, es gribu iekarot Amerikas tirgu, un jebkuru citu tirgu arī. Mans mērķis ir iekarot visus pasaules tirgus, kur vien man tiks dota tāda iespēja," par sevi un savu daiļradi pārliecināts ir dziedātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!