Foto: EPA/LETA

Kārtējo ķibeli savā privātajā dzīvē piedzīvojis britu mūziķis Džordžs Maikls (attēlā) – pēc daudzu gadu ilgām attiecībām viņa draugs pieņēmis lēmumu slaveno šovbiznesa zvaigzni pamest, ziņo izdevums The Sun.

Attiecības ar uzņēmēju Keniju Gosu Maikls uzsāka pirms aptuveni 15 gadiem, bet tagad mūziķa partneris nolēmis no dzīvesbiedra šķirties. Iemesls šādam lēmumam bijusi Maikla atkarība no narkotiskajām vielām un sānsoļi, kā arī neskaitāmi skandāli, kuros dziedātājs pēdējo gadu laikā pamanījies iekulties.

Abu vīriešu draugi medijiem atklājuši, ka partneru kopdzīvē problēmas bijušas jau pēdējos pāris gadus, bet Goss ilgu laiku bija vilcinājies ar attiecību pārtraukšanu, cerot, ka mūziķis saņemsies un atbrīvosies no savām atkarībām.

Baumas par abu attiecību beigšanos ārzemju medijos parādījušās jau vairākkārt, bet pats mūziķis šīs runas vienmēr noliedzis, bet pāra draugi dievojušies, ka šoreiz abu mīlasstāstam patiešām pielikts punkts.

"Kenijs viņam deva neskaitāmas otrās iespējas, bet Džordžs šīs cerības neattaisnoja. Tas ir ļoti skumji, bet ceram, ka šis lēmums būs Džordžam kā modinātājpulksteņa zvans, kas viņam tik ļoti ir nepieciešams," medijiem skaidrojis kāds tuvs pāra draugs.

Pēdējais skaļākais ar Džordžu Maiklu saistītais skandāls bija viņa izraisītā avārija aizvadītā gada vasarā - toreiz dziedātājs ar savu Range Rover markas automobili ietriecās kāda veikala skatlogā, bet vēlāk atzinās, ka ceļu satiksmes negadījumu izraisījis narkotiku reibumā.

Nesen dziedātājs, komentējot notikušo, paudis nožēlu un atzinis, ka viss viņa piedzīvotais esot "slikta karma". Tāpat Maikls taisnojies, ka pēc mēneša ilgā cietumsoda un dzīves pārdomāšanas ieslodzījuma vietā viņš ir uzsācis cīņu ar saviem kaitīgajiem ieradumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!