Foto: Mango
Pašmāju dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (attēlā), kura pavasarī pēc nepilnu gadu ilgām attiecībām izšķīrās no volejbolista Jāņa Pēdas un vēl pavisam nesen lepojās ar brīvas meitenes statusu, uzsākusi jaunas attiecības.

Trešdienas vakarā Candy kopā ar savu pavadoni nejauši bija iemaldījusies O!Kartes nakts skrējiena iesildīšanās ballītē, kas risinājās uz AB dambja. Abi jaunieši pasākumā ieradās, sadevušies rokās, un laikā, ko abi pavadīja, malkojot piedāvātos kokteiļus, abu ķermeņa valoda liecināja par savstarpējām simpātijām.

Candy pavadonis, bijušais modelis Kārlis Venckovičs, praktiski ne soli neatkāpās no dziedātājas, vairakkārt apskāva un sabučoja viņu, un abi lielākoties pārvietojās roku rokā. Sarunā ar izklaides portālu Mango dziedātāja pēc agrāk piedzīvotajām negācijām par savu privāto dzīvi runā nelabprāt, vien apstiprināja to, ka viņas dzīvē ir parādījies kāds "īpašs cilvēks".

Neilgu laiku pagrozījušies nakts skrējiena pasākumā, abi jaunieši devās prom zaļā žigulītī, ko vadīja dziedātāja. Candy pastāstīja, ka zaļās krāsas mašīnīti uz pāris dienām aizņēmusies no kāda laba drauga un braukās ar to, kamēr viņas pašas mašīna atrodas remontā.

Pēc šķiršanās no sava vīra un dēla Sebastiana tēva, uzņēmēja Arta Bronuša, aizvadītā gada sākumā dziedātāja sabiedriskos pasākumos bieži manīta dažādu vīriešu sabiedrībā, bet nopietnas attiecības viņai pāris mēnešus pēc šķiršanās izveidojās ar volejbolistu Jāni Pēdu, ko pati dēvēja par savu "īsto mīlestību".

Ilgs mūžs šīm attiecībām gan nebija lemts, un pavasarī Candy paziņoja par šķiršanos. Šī gada aprīlī pašmāju mediji Candy bija manījuši kopā ar Valsts prezidenta Valda Zatlera jaunākā dēla Kārļa labāko draugu Valdi Verneru, kurš, apmeklējot publiskus pasākumus, bija izklaidējies kopā ar dziedātāju un viņas dēliņu Sebestianu, bet tolaik pati Candy savas attiecības raksturoja kā "vienkārši labi draugi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!