Foto: Mango
Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (attēlā), kurā šovasar uzsāka attiecības ar modeli Kārli Venckoviču, decembra sākumā devusies uz Kijevu, lai piedalītos kādā muzikālā projektā, bet visiem saviem draugiem un faniem paziņojusi, ka atkal ir brīva meitene.

Vēl šī gada rudenī jaunā sieviete, kurai aiz muguras ir ne tikai vienas laulības, kura vēl oficiāli nav šķirta, bet arī vairākas attiecības, kas piesaistījušas pašmāju mediju uzmanību, žurnālam Klubs stāstīja, ka vēl joprojām mīlot Kārli, slavēja abu kopdzīvi un atzina, ka viņai pirmo reizi mūžā ir attiecības ar tik skaistu vīrieti.

"Šobrīd man ir īpaši paveicies - pirmo reizi mūžā man ir gadījies vīrietis, kurš gatavo ēst un vispār nebēg no mājas darbiem. (..) Tagad esmu iemīlējusies savā draugā. Taču esmu iemīlējusies nevis bez prāta, bet ar sirdi un reālistiski. (..) Vakarā satiekamies, un atkal tā sajūta, ka esi tikko iemīlējusies. Neko pasakaināku es nevaru iedomāties!" intervijā novembra žurnāla numuram jūsmoja Candy.

Viņa arī neslēpa, ka labprāt vēlētos otru bērniņu, un atzina, ka "ir jāsāk pie tā strādāt", bet šī gada decembra sākumā Candy attiecības ar pievilcīgo modeli pārtraukusi - pirms došanās uz Ukrainu viņa savā Facebook profilā nomainījusi attiecību statusu uz "brīva", bet uz satraukto draugu jautājumiem paskaidrojusi, ka no komentāriem atturēsies - viņai vienkārši sākusies jauna dzīve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!