Foto: Mango
Atraktīvā dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša, kura 2009. gadu sākusi ar jaunu muzikālu projektu īstenošanu, nolēmusi šķirties ar vīru – uzņēmēju Arti Bronušu. Šobrīd Candy atveseļojas pēc piedzīvotās auto avārijas.

22. janvāra vakarā, dodoties mājās, Candy cieta autoavārijā. Taksometrs, ar kuru pārvietojās dziedātāja, neievēroja ceļu satiksmes noteikumus, un auto sānos ieskrēja cits taksis. Dziedātāja sēdēja taksometra aizmugurējā sēdeklī, un tieši viņas pusē ietriecās spēkrats. Sadursmes brīdī viņas galva atsitās pret stiklu.

Neko sliktu nenojauzdama, Candy nākamās dienas rītā devās uz fotostudiju, kur bija paredzēta fotosesija žurnāla Klubs vākam. "Biju fotosesijā, un man palika arvien sliktāk. Tajā brīdī sapratu, ka man jādodas pie ārsta pārbaudīt veselību. Veicot rentgenuzņēmumu, man konstatēja krūšu skriemeļu traumu un galvas smadzeņu satricinājumu," piedzīvoto atminas Candy.

Ārsts dziedātājai norādījis nedēļu pavadīt mājās, nozīmējot gultas režīmu. Nedrīkst arī skatīties TV, lietot internetu un dziedāt, arī garas pastaigas ārpus mājas ir aizliegtas. "Izeju vien pāris minūtes uz balkona ieelpot svaigu gaisu. Man uz kakla ir šina un dzeru arī zāles," tā Candy, kura jau sestdien, kad beidzas atveseļošanās process, gatava uzstāties kādā korporatīvā pasākumā.

Kamēr Candy atgūstas pēc avārijas, viņas dēlēns Sebastians Matiass dzīvo laukos pie vīra vecākiem. Par šķiršanos dziedātāja runā izvairīgi. Vien nosaka, ka kopā ar vīru vairs nedzīvo četrus mēnešus.

Pāris oficiāli bija precējies četrus gadus, un abu laulībā dzimis dēls Sebastians Matiass. Dēlēns arī pēc šķiršanās turpinās dzīvot pie mammas un pāris dienas nedēļā apciemos tēti. "Mums tagad ir izveidojušās ļoti labas atiecības. Mēs ar naidu nešķiramies," paskaidro Candy.

Dziedātāja jau februārī plāno sarīkot savas dziesmas Kliedziens sapnī videoklipa prezentāciju.

Foto: Ingrīda Punka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!