Foto: Mango

Otrdienas vakarā izplatījās ziņas, ka Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas reanimācijas nodaļā smagā stāvoklī atrodas populārais mūziķis Arnis Mednis (attēlā) – izklaides portālam Mango to apstiprināja viņa laulātā draudzene Iveta.

"Arnis nedēļu bija komā Stradiņa slimnīcā, un šobrīd stāvoklis vēl aizvien ir ļoti nestabils," lakoniski sava dzīvesbiedra veselības stāvokli komentēja Medņa laulātā draudzene. No sīkākiem komentāriem viņa atteicās un paskaidroja, ka mūziķis ir "ļoti smagā stāvoklī". 

Arī slimnīcas pārstāve Ieva Lapsa ziņu aģentūrai BNS apstiprinājusi, ka Mednim veikta galvas operācija, un viņš pašlaik atrodas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Mūziķis tur atrodas jau astoņas dienas, un viņa stāvoklis ir ļoti nopietns. Kā norādīja Lapsa, Mednis nav pie samaņas un pašlaik tiek elpināts mākslīgi.

Februāra vidū Mednis kāpa uz Arēnas Rīga skatuves, lai kopā ar Lindu Leen viņas Valentīna dienas koncerta French Kiss izpildītu leģendāro kompozīciju Not to Fall Again, bet slimnīcā viņš nogādāts nedēļu vēlāk - tur viņam veikta galvas operācija, bet pēc tās mūziķis vēl aizvien atrodas reanimācijā.

Vēl janvārī mūziķis izklaides portālam Mango stāstīja, ka pēc piecu gadu ilga radošā atvaļinājuma viņš ir atgriezies mūzikas lauciņā un pauda apņēmību radīt produktus, kas varētu gūt atzinību ārpus Latvijas robežām.

"Piecus gadus es nodarbojos ar citām lietām, kuras nebija saistītas ar mūziku. Es muzikāli visu biju pateicis un tukšu malt man negribējās, tāpēc paņēmu pauzi. Tagad esmu atgriezies," janvārī teica Mednis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!