Foto: Mango
Kopš Latvijas mūziķa Andra Kiviča (attēlā) aizbraukšanas no Latvijas šī gada vasarā presē izskanējušas dažādas versijas par to, ar ko tad īsti pēc dzimtenes pamešanas nodarbojas dziedātājs, bet tagad tapis zināms, ka Kivičs Lielbritānijai piederošajā Džersijas salā strādā par celtnieku.

"Latvijā sajutu deguma smaku un sapratu, ka jābrauc prom," laikrakstam Vakara Ziņas atklājis mūziķis. Šobrīd viņš iztiku pelna ar celtnieka arodu, desmit stundas dienā būvējot augstceltnes.

"Nekad iepriekš gan nebiju varējis iedomāties, ka strādāt katru dienu ir tik smagi, it īpaši jau celtniecībā," atzinis Kivičs un piebildis, ka "viegli ir tikai siltā dušā čurāt". Smagais darbs nācis par labu arī viņa fiziskajai formai - garo darba dienu laikā viņš zaudējis 11 kilogramus svara.

Lai gan darbs celtniecībā ir smags un nogurdinošs, Kivičs nav atteicies arī no savas aizraušanās un agrākā maizes darba - muzicēšanas, un katru nedēļas nogali viņš ar dziesmām un ģitārspēli priecē klausītājus kādā no Džersijas bāriem.

Kivičs noliedz arī agrāk presē izskanējušās baumas par viņa un sievas Elīnas šķiršanos, kas īpaši saasinājās pēc internetā publicētām fotogrāfijām, kurā mūziķis redzams izklaidējamies ar ārzemju daiļavām bez laulības gredzena pirkstā, bet Kivičs taisnojas, ka gredzenu nevalkājot praktisku iemeslu dēļ - tas traucējot strādāt būvlaukumā.

Uz Džersijas salu mūziķis devies viens, jo sievai Latvijā jāabsolvē frizieru skola, bet decembra beigās Kivičs ieplānojis uz pāris mēnešiem atgriezties Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!