Foto: Itar-Tass/Scanpix
Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova (attēlā) kādā intervijā atzinusies, ka viņa labprāt laistu pasaulē vēl vienu bērniņu. Tiesa, cienījamā kundze apzinās, ka 62 gadu vecumā tomēr tas nav iespējams.

"Ja man būtu tāda iespēja, es dzemdētu vēl vienu bērniņu. Tomēr tas nav iespējams, bet sapņot par neiespējamo es nevēlos - tas manā vecumā būtu muļķīgi. Lūk, Maksims [Galkins] vēl ir jauns. Iespējams, ka viņam bērni būs. Viņš gan jau paspēs. Es gan vairs nepaspēšu," izdevumam Zvaigžņu noslēpumi atzinusies Pugačova.

Lai gan pati dziedātāja ir pārliecināta, ka viņa vairs nevar kļūt par māti, Kijevas ģenētikas un reprodukcijas institūta ārsti pierādījuši, ka Pugačova tomēr teorētiski varētu laist pasaulē mazuli un vecums tam neesot šķērslis, ko pierāda arī kāds nesens gadījums, kad Kijevā par māti kļuvusi 66 gadus veca sieviete.

"Ja reiz mēs spējām palīdzēt 66 gadus vecai sievietei, tad visticamāk spēsim palīdzēt arī primadonnai, ja vien viņa to vēlēsies. Mēs darīsim visu iespējamo, lai Pugačovai un Galkinam būtu mazulis," solījušies Kijevas institūta mediķi.

"Tagad mani mēģina pārliecināt dzemdēt bērnu, bet es vēl par to domāju. Piemēri apliecina, ka tas ir iespējams, bet mani tas šokē. Tad jau redzēsim," Kijevas dakteriem atbildējusi dziedātāja.

"Dzemdēšana ir sievietes dzīves pamats. Tomēr tas arī nomāc jebkuru sievieti un var viņā radīt kompleksus," atzinusi Pugačova un atklājusi, ka pirms 15 gadiem viņa mēģinājusi laist pasaulē mazuli no sava laulātā drauga - dziedātāja Filipa Kirkorova.

"Es četrus ar pusi mēnešus gulēju uz saglabāšanu ar augšā saceltām kājām un nekustējos, bet mazuli saglabāt neizdevās, notika spontānais aborts," atzinusies Pugačova, kuras vienīgais bērns ir dziedātāja Kristīna Orbakaite.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!