Foto: F64
Ekstravagantais Krievijas zvaigžņu stilists Sergejs Zverevs (attēlā) kārtējo reizi šokējis sabiedrību – atklātībā nonākusi ziņa, ka savadabīgais šovbiznesa darbonis pirms 12 gadiem adoptējis kādu trīs gadus vecu bāreni, ziņo Krievijas mediji.

Jau izsenis Krievijas šovbiznesa aizkulisēs tika izteikti minējumi par to, kas ir gaišmatainais zēns, ar kuru kopā Zverevs bieži manāms sabiedrībā, jo neviens nespēja noticēt, ka šim skandalozajam un pie trakulīga dzīvesveida pieradušajam stilistam varētu būt bērns, lai gan pats vīrietis savulaik izplatījis leģendu, ka bērna māte pirms daudziem gadiem gājusi bojā un viņš kļuvis par vientuļo tēvu.

Mākslinieka draugi un paziņas viņa stāstītājam neticēja un pieļāva, ka Zvereva pavadonis varētu būt viņa brālis vai audzēknis, bet šonedēļ populārais krievu aktieris Staņislavs Sadaļskis savā blogā publicējis informāciju, kas atklāj Zvereva gadiem glabāto noslēpumu.

Izrādās, pirms 12 gadiem Zverevs mazo zēnu atradis kādā bērnu namā, un, tā kā mazulis dzīvojis šausmīgos apstākļos un bijis tuvu nāvei, mākslinieks klausījis savai sirdsbalsij un bērnu no turienes vēlējies izglābt.

"Kad es iegāju bērnu nama istabā, kurā nepiederošajiem ieeja bija liegta, es no bailēm gandrīz nomiru. Tur valdīja netīrība un nepanesama smaka, bet koka gultas bija apgrauztas. Domāju, ka to izdarījušas žurkas, bet izrādījās, ka bērni, jo tur viņiem praktiski nedeva ēst. Es biju šokā. Es paķēru puisēnu un laidos prom no turienes, cik vien ātri spēju," aktierim par seno notikumu stāstījis Zverevs.

Pēc tam, kad nokārtotas visas formalitātes, Zverevs zēnu atvedis sev līdzi uz Maskavu, devis viņam gan savu uzvārdu, gan vārdu un visus šos gadu ar lielu mīlestību audzinājis nelaimīgo bāreni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!