Foto: F64

"Mis Latvija 2008" Ieva Lase (attēlā) sabiedrībā izgājusi ar savu Dānijā iepazīto draugu Miki, ar kuru viņa dzīvo kopā savā ģimenes mājā Jūrmalā. Par to, kā Ieva iepazinusi savu mīļoto, viņa uzrakstījusi nelielu stāstu, ko izplatījusi saviem draugiem un radiem, taču jau tuvākajā laikā Mis Latvija 2008 ķersies klāt grāmatas rakstīšanai, kurā atspoguļos romantisko iepazīšanos ar Miki.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ieva stāsta, ka viņu attiecībām attālums nav šķērslis un bieži vien Ieva ar savu mīļoto dodas arī uz Dāniju, kur dzīvo Miki ģimene. "Lielākoties Miki dzīvo Latvijā. Esam kopā jau pusotru gadu. Viss mūsu attiecībās notiek pakāpeniski un nav nekur jāsteidzas - tagad baudām iemīlēšanās posmu," atzīst Ieva.

Savu mīlasstāstu Ieva nevēlas publiski atklāt, jo to darīs pati, rakstot grāmatu. Lai arī Ieva pirms četriem gadiem pusgadu mācījusies dāņu vidusskolā, tas nav bijis iemesls jaunām attiecībām. "Ar Miki iepazinos Dānijā, bet tajā laikā vairs tur nemācījos. Mūsu iepazīšanās ir mīlas romāna vērta. Gribu vien pateikt visiem cilvēkiem: ja ticat īstai mīlestībai, var arī atrast īstu mīlu, kas ir neticami skaista," par savu mīlu stāsta "mis Latvija". 

Ieva šobrīd vēl nestrādā, bet turpina Latvijas Universitātē studēt starptautisko ekonomiku un komercdiplomātiju, savukārt viņas dāņu draugs pilnveido sevi. "Viņš vēl nestudē, jo viņiem Dānijā pēc vidusskolas ir ļoti sarežģīta sistēma, kad divus gadus ir sevi jāpilnveido un jāanalizē, jāmācās dažādos kursos, jāceļo pa pasauli un jāstrādā. Par cik Dānijā attīstības līmenis ir pavisam cits, tad viņiem ir arī cita sistēma. Tāpēc var teikt, ka Miki šobrīd ir sevis meklēšanas procesā," skaidro Ieva.

Turklāt Ievai un Miki ir arī jauni ģimenes draugi – šī gada "mis un misters Latvija" Ludmila Voroncova un Jānis Verners, kuri arī reālajā dzīvē ir pāris. "Var teikt, ka tagad draudzējamies ģimenēm. Ar misteru Jāni esam ļoti labi draugi, jo jau Rīgas komercģimnāzijā mācījāmies vienā klasē un tagad esmu sadraudzējusies arī ar Jāņa draudzeni un jauno "mis Latviju". Nedēļas nogalēs visi kopā atpūšamies," stāsta Ieva, kura gan nesen arī sākusi vadīt raidījumu SuperBingo.

Fotogalerijā: Ieva Lase ar savu dāņu draugu Miki, Ludmilu Voroncovu un Jāni Verneru kopīgi apmeklē augstās latviešu modes mākslinieka Mārtiņa Pūpola gleznu izstādes atklāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!