Foto: Mango
Radiogeiša un žurnāliste Ieva Adamss (33) un aktieris Andris Lielais (52) jau kādu laiku dzīvo šķirti. Pāris nolēmis padzīvot atsevišķi, lai sakārtotu savas darba lietas.

Adamss palikusi arī bez viena no saviem darbiem žurnālā Saldā dzīve, jo SIA Mediju nams nolēmusi no 1. aprīļa vairs neizdot šo žurnālu.

Žurnāls Privātā Dzīve raksta, ka Andris Lielais apmeties pie savas mātes Miera ielā, bet Ieva Adamss ar saviem bērniem no iepriekšējās laulības - Umu un Viktoru - dzīvo Lielā divistabu dzīvoklī Lubānas ielā.

Lielais uzskata, ka abi par strauju saskrējuši kopā, tāpēc kļuvis par karstu no tik intensīvi tuvām attiecībām un pāris nolēmis pabūt tālāk viens no otra.

Savukārt Adamss sarunā ar Privāto dzīvi atzinusi, ka abiem ir pienācis laiks savu karjeru pacelt jaunā līmenī, un tāpēc jāziedo pāris mēneši kopdzīvei.

Tiesa gan, Adamss atkal manīta saviesīgus pasākumus apmeklējot kopā ar skolasbiedru Valtu Dalbiņu.

Kāds Adamss paziņa, kas vēlējās palikt anonīms, atklāja: laikā, kad Lielais viņai pērnā gada nogalē pasniedza saderināšanās gredzenu, viņa nebija pārliecināta par savām jūtām, jo tikpat labi viņas sirdij tuvs arī skolasbiedrs Dalbiņš.

Savulaik saviesīgus pasākumus Adamss apmeklēja kopā ar abiem kavalieriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!