Foto: Mango
Mūsdienās jaunieši visai ātri pamanās zaudēt nevainību, bet, runājot par šāda fenomena iemesliem, "radiogeiša" Ieva Adamss komentē, ka mūsdienu pasaule ātrāk attīstās visās jomās, neizslēdzot arī seksuālu pieredzi.

"Ir pierādīts, ka tīri fiziski laiks ātrāk rit uz priekšu, un attiecīgi arī mēs dzīvojam straujāk. Tas arī ietekmē ātro nobriešanu un agru seksuālās dzīves uzsākšanu. "Vecie, labie laiki" ir garām - mūsdienu norma, rēķinot vidējo aritmētisko, vienas dzīves laikā ir trīs laulības. Lai pagūtu laika skrējienam līdzi, agrāk jāsāk dzīvot arī dzimumdzīve," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Adamss.

Ieva uzskata, ka runāt par to, vai tas ir normāli vai nē, ir lieki, jo dzīvē neko nevar nosaukt par normālu vai nenormālu - pasaule ir jāuztver tāda, kāda tā ir, arī ar visām tās izmaiņām.

"Agras seksuālas attiecības nelaupa bērnību, vienkārši mūsdienās bērnība ir savādāka. No pirmajiem dzīves gadiem bērniem pieejams TV, internets, tāpēc tur jau sargādams nenosargāsi tā saucamo "morālo bērnību"! Un galu galā tie, kas aktīvāki, vienmēr "pavilks" līdzi tos, kas vēl kavējas "klasiskajā" bērnībā," pārdomās dalās Adamss.

"Geiša" uzskata, ka mūsdienās cilvēki dzīvo šeit un tagad, daudz nedomājot par to, kā būs rītdien, un pilnībā ļaujoties emocijām. "Jauniešus nav ko vainot - viņi tikai pārņem sāncensību, stresaino dzīves modeli no saviem vecākiem un - aidā, uz priekšu! Protams, arī katra nākamā paaudze ir gudrāka un ātrāka par iepriekšējo," rezumē Adamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!