Foto: Mango

Žurnāliste, RISEBA un Artek Holding pasniedzēja, OE TV raidījuma Нескучно autore un vadītāja, par "radiogeišu" dēvētā Ieva Adamss (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē nejauši plašākai sabiedrībai atklājusi, ka ir saderinājusies.

Par saderināšanos vērīgākie Adamss pielūdzēji un viņas draugi uzzināja sievietes sociālā tīkla Facebook profilā, kur attiecību statuss jau pāris dienas nomainīts uz "Ieva Adamss is engaged".

Sarunā ar izklaides portālu Mango Adamss smejoties atklāja, ka par saderināšanos ar savu tagadējo draugu, 51 gadu veco uzņēmēju Arni Lejiņu, patiešām paziņojusi nejauši.

"Nejauši piespiedu podziņu, un tas tapa zināms, bet tā ir bijis visu laiku. Mēs dzīvojam kopā septiņus mēnešus, un piecus no tiem mēs zinām, ko viens no otra vēlamies," pastāstīja Adamss.

Sestdien viņa arī saņēmusi saderināšanās gredzenu, kas veidots no košām bērnu rokassprādzītēm, bet uz jautājumu, kad būs kāzas, Adamss atbild izvairīgi.

"Es nezinu un neko nesolu. Mums tas patiešām nav svarīgi. Gredzenu es dabūju šodien. Tagad tas ir oficiāli, bet es negribu formalitātes. Es nezinu, vai gribēšu kāzas. Ja būs kāzas, tās nekad nebūs šeit. Varbūt, ka es kādreiz uz to parakstīšos," koķeti atklāj sieviete.

"Es esmu droša, ka es mīlu šo cilvēku un vēlos būt ar viņu kopā, un viņš tieši tāpat. Vienmēr viss mainās, bet šobrīd tas ir tā," savas šī brīža attiecības raksturoja Adamss.

Šī nav pirmā reize, kad Adamss publiski paziņo par saderināšanos - 2008. gada ziemā viņu bildināja aktieris Andris Lielais, bet jau pāris mēnešus vēlāk abi paziņoja par šķiršanos. 35 gadus vecā sieviete oficiāli precējusies nav bijusi, bet attiecībās ar Denisu Berezovski pasaulē nācis dēls Viktors un meita Uma.

Galerijā: Ieva Adamss nedēļas nogalē apmeklēja vairākas Rīgas modes nedēļas skates, kur viņas uzmanību izpelnījās arī modes mākslinieks Juris Kupjanskis - vīrietis pasākumu apmeklēja krekliņā ar visnotaļ rupjiem saukļiem krievu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!