Foto: Reuters/Scanpix
Britu izcelsmes Holivudas aktieris Orlando Blūms šonedēļ internetā izvietojis sava jaundzimušā dēlēna foto – mazulis redzams, kāri pieplacis pie aktiera laulātās draudzenes, supermodeles Mirandas Kerras krūts.

Blūma un Kerras dēls, kuram dots vārdiņš Flinns, pasaulē nāca 6. janvārī, un nepilnas divas nedēļas pēc nozīmīgā notikuma laulātais pāris savu atvasi nolēma parādīt visai pasaulei, publiskojot visnotaļ intīma brīža - bērna barošanas ar krūti - attēlu.

27 gadus vecā Kerra medijiem atklājusi, ka dzemdību laikā viņa nav izmantojusi nekādus sāpju remdinošus līdzekļus, un atzinusi, ka bērna laišana pasaulē ir ļoti smags darbs.

"Es viņu dzemdēju dabiskā ceļā, un tas bija ļoti ilgs un smags darbs, bet man visu laiku blakus bija Orlando, kurš mani atbalstīja. Bez viņa man tas nebūtu izdevies," sajūtās dalījusies modele.

Blūms supermodeli Kerru, kuru viņš 2006. gadā satika apakšveļas zīmola Victoria's Secret apakšveļas skatē Ņujorkā, par sievu apņēma aizvadītā gada jūlijā slepenā ceremonijā Losandželosā, bet jau augustā modele žurnālam Vogue atklāja, ka ir pirmdzimtā gaidībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!