Foto: Mango

Aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele (attēlā) novērojusi, ka visā pasaulē sieviešu skaistuma etalons no kaulu kambara lēnām mainās uz veselīga izskata sievieti, un šajā sakarā viņai ir ideja veidot skaistumkonkursu tām latvietēm, kas svarā ir krietni virs 90 kilogramiem.

Ideja par konkursu miesās kuplākām meitenēm Fogelei radusies kopā ar šova Dejo nost uzvarētāju Sarmīti Pruli. Nu aģentūras Mis Latvija vadītājas uzdevums ir apzināt tās Latvijas pievilcīgās meitenes, kuras daba apveltījusi ar pilnīgu augumu, un noskaidrot, kuras no viņām būtu gatavas piedalīties konkursā. Fogeli jau ieinteresējušas dažas šādas komplekcijas meiteņu deju grupas dalībnieces.

"Latvijā nekas tāds vēl nav bijis. Esmu bijusi skatīties šāda tipa skaistuma konkursus ārzemēs, piemēram, Taizemē, un esmu sapratusi, ka kaut ko tādu vajadzētu ieviest arī Latvijā. Konkurss saucas Mis zilonīte vai kaut kā tamlīdzīgi, bet galvenais - tas viss tiek veidots pozitīvi un pontīgi," par interesanto ideju izklaides portālam Mango stāsta Fogele.

Pati Fogele par sevi jokojot saka, ka atbilstot standartam 90 - 60 - 90, tikai pirmais esot viņas svars, pēdējais pie tik aktīva un enerģiska dzīvesveida drīz būšot viņas vecums, bet vidējais parasti nosacītā sabiedrības krējuma pārstāvjiem esot zelta ķēdes garums.

Mis Latvija vadītājai ar humora izjūtu nav ne mazāko problēmu, un viņai būs interesanti noskaidrot, vai arī citas sievietes Latvijā māk uz dzīvi paskatīties ar tik pozitīvu skatījumu.

"Interesanti, ko par šādu konkursu domās Latvijas sabiedrības sievietes - vai viņas vispār atsaukties? Tas konkurss būtu tāds pasākums ar kārtīgu devu humora. Man nav nekādu problēmu par sevi pasmaidīt, un arī Sarmītei tāpat. Bet kā ir ar citām Latvijas sievietēm?" izaicinājumu met Fogele.

Viņa atklāj, ka atkal modē sāk nākt sievišķīgas formas un apaļumi, ko var novērot kaut vai modeļu jomā - pa mēli staigājošos kaulu kambarus jau nomaina meitenes, kurām ir, kur ieķerties. Nesen par to Fogele pati pārliecinājusies kādā modes skatē, kurā tērpus demonstrējuši Mis un misters Latvija pārstāvji nevis klasiski kalsnie modeļi, un skatītāji bijuši sajūsmā par to, ka modes beidzot demonstrē normāli cilvēki.

"Ir jau arī pēdējais laiks - cik tad mēs uz tiem kauliem skatīsiemies! Jāpagaida vēl drusciņ, drusciņ, kamēr atnāk atpakaļ Rubensa mode, un tad es pati arī beidzot varēšu piedalīties skaistumkonkursos," priecājas allaž pozitīvā sieviete. Unikālā apalīšu skaistumkonkursa sakarā viņa liek īpašas cerības tieši uz sievietēm - ar Mistera Zilonīša titula kārotāju atrašanu Latvijā varētu rasties problēmas.

"Vīrieši jau mums ir kompleksaini un neaktīvi! Iedod viņiem televīzijas pulti un alus bundžu un noliec blakus čipšu paku, un viņi ir laimīgi un pat gatavi par to pat iznest miskasti!" par vīriešiem ironizē Fogele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!