Foto: EPA/LETA

Populārā amerikāņu "ballīšu karaliene" un Hilton viesnīcu tīkla mantiniece Parisa Hiltone (attēlā) iekūlusies kārtējā ķibelē ar kārtībsargiem – šoreiz sabiedrības dāma policijas uzmanības lokā nonākusi Pasaules kausa futbolā laikā un aizturēta par narkotisku vielu glabāšanu.

Hiltone aizturēta piektdien, 2. jūlijā, Portelizabetes pilsētas stadionā Nelsons Mandela Bay, kur risinājās ceturtdaļfināla mačs starp Nīderlandes un Brazīlijas komandām, ziņo ārzemju mediji.

Skandalozā amerikāniete vietējo kārtībsargu uzmanību izpelnījās pēc tam, kad viņa kopā ar draudzeni, bijušo Playboy modeli Dženiferu Romero, kura Pasaules kausu apmeklējot kā ārštata fotogrāfe, spēles laikā pie stadiona bija pieķertas, smēķējot marihuānu.

Policijas pārstāvji skaidroja, ka kārtībsargi meiteņu pārīti pamanījuši marihuānas smaržas dēļ, bet, kad tuvojušies policisti, abas sievietes nometušas kāsīti un miesassargu pavadībā atgriezušās stadionā.

"Policija savāca lietiskos pierādījumus un stadionā vērsās pie sievietēm. Pēc tam, kad miesassargs policijai nodeva otru marihuānas cigareti, sievietes tika arestētas," skaidroja policijas preses pārstāve.

Abas jaunās sievietes aizturētas, bet pēc draudzenes atzīšanās, ka marihuānas piederējusi viņai, Hiltone no aresta atbrīvota un visas zvaigznei izvirzītās apsūdzības atsauktas. Rovero sestdien notikušajā tiesā atzīta par vainīgu marihuānas glabāšanā un samaksājusi aptuveni 70 latus lielo naudassodu.

Lai gan neilgi pēc aizturēšanas Hiltones preses sekretārs no Losandželosas informējis, ka komentārus  vaininiece sniegs tikai pēc tiesas lēmuma, Hiltone savā blogā jau paspējusi pasūdzēties par notikušo. "Es vēlos, lai visi uzzina patiesību. Man neizvirzīja apsūdzību, jo es nebiju neko sliktu izdarījusi. Es palīdzēju policijai izmeklēšanā un atbildēju uz viņu jautājumiem. Visi bija satriecoši mīļi un draudzīgi," apstrīdot policijas teikto, rakstījusi Hiltone, tomēr atzinusi, ka arī pēc šī aresta viņa vēl joprojām mīlot Dienvidāfriku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!