Foto: Mango

Pasniedzēja, mediju darbone un par radiogeišu dēvētā Ieva Adamss (attēlā) ar sociālā tīkla Facebook starpniecību darījusi sabiedrībai zināmu, ka ir apprecējusies ar uzņēmēju Arni Lejiņu.

"Zelmane kaput, long live Lejiņa," sociālajā portālā paziņojusi radiogeiša, kuras īstais uzvārds līdz šim bija Zelmane, un apstiprinājusi, ka nu pārgājusi vīra uzvārdā, kļūstot par Ievu Lejiņu. 4. novembra rītā viņa savu attiecību statusu Facebook nomainījusi uz "precējusies".

Pavasarī Adamss ar tā paša sociālā tīkla starpniecību pasaulei paziņoja par savu saderināšanos, bet šovasar sarunā ar izklaides portālu Mango atklāja, ka rudenī varētu arī apprecēties.

"Es esmu droša, ka es mīlu šo cilvēku un vēlos būt ar viņu kopā, un viņš tieši tāpat. Vienmēr viss mainās, bet šobrīd tas ir tā," par savām attiecībām ar Arni Lejiņu iepriekš portālam Mango stāstīja Adamss.

Viņa izteicās, ka, ja arī būšot kāzas, tās nekad nenotikšot Latvijā. Ievas ieraksti Facebook apstiprina to, ka simpātiskā sieviete visdrīzāk mijusi gredzenus ar uzņēmēju ārpus Latvijas - sakot paldies daudzajiem laba vēlētājiem, viņa atklāj, ka atrodas Skotijas kalnos.

Šī ir pazīstamās radiogeišas pirmā laulība. Lai gan Adamss atzinusi, ka trīs laulības mūsdienās jau uzskatāmas par normu, pašai viņai bija izdevies līdz 35 gadu vecumam nodzīvot bez precēšanās, gan attiecībās ar Denisu Berezovski pasaulē laižot dēlu Viktoru un meitu Umu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!