Foto: EPA/LETA
Amerikāņu aktrise Renē Zelvēgere (attēlā), kura pasaules slavu ieguva pēc galvenās lomas atveidošanās filmās par emocionāli nestabilo vecmeitu Bridžitu Džonsu, izteikusi draudus savam draugam, aktierim Bredlijam Kūperam – ja viņš nepiekritīs kļūt par tēvu, sieviete viņu pametīs.

"Viņa izteica nepārprotamu prasību pēc bērna, un, ja viņš tam nepiekritīs, Renē ir nolēmusi viņu pamest," ārzemju tabloīdiem atklājis kāds 40 gadus vecās Zelvēgeres tuvs paziņa.

Gadījumā, ja piecus gadus jaunākais partneris, ar kuru Zelvēgere satiekas kopš aizvadītā gada vasaras, piekritīs kļūt par viņas bērna tēvu, aktrise ir nolēmusi salaulāties. To, ka Zelvēgere ir visnotaļ droša par sev vēlamu rezultātu, apliecina fakts, ka aktrise jau sākusi plānot kāzu ceremoniju.

Kamēr Zelvēgere sapņo par mazuli, viņas partnera tuvākie draugi gan šaubās, ka aktrises plāns izdosies. "Bredlijs šobrīd izbauda savu veiksmīgās un seksīgās zvaigznes statusu, un viņš nevēlas sev lieku slogu un rūpes," atzinis kāds Kūpera draugs.

Mango atgādina, ka vēl pavisam nesen kāda ASV slavenību žurnāla veidotā sarakstā Zelvēgere bija ierindota starp tām desmit slavenībām, kurām pilnīgi noteikti nepatīk mazuļi. "Bērni - tā ir brīvprātīga verdzība," spriedumos par ģimenes veidošanu savulaik bijusi aktrise, kura, sasniedzot 40 gadu slieksni, acīmredzot tomēr sajutusi aicinājumu kļūt par māti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!