Foto: Itar-Tass/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā Holivudas kinozvaigzne un Kalifornijas bijušais gubernators Arnolds Švarcenēgers (attēlā) šokēja pasauli, atzīstot savu ārlaulības bērnu, bet tagad tapis zināms, ka viņam ir vēl vismaz divas līdz šim slepenībā turētas atvases, ziņo izdevums The Daily Mail.

Ar šādu sensacionālu atklāsmi intervijā telekanālam CNN klajā nākusi angļu aktrise Džeina Seimūra (latviešu skatītājiem pazīstama kā "daktere Kvinna"), kura ar Švarcenēgeru un viņa laulāto draudzeni Mariju Šraiveri ilgus gadus grozījusies Malibu augstākajās aprindās.

"Es nebiju pārlieku pārsteigta par viņu šķiršanos. Viņš acīmredzot vēlējās paturēt ieročus savās rokās, pirms kāds cits pasaulei paziņo šīs vēstis," Švarcenēgera lēmumu šķirties un atzīšanos ārlaulības sakarā, kurā dzimis puisēns Džozefs, komentējusi Seimūra.

"Kā es nojaušu, cilvēki vēl daudz ko uzzinās. Es pati esmu dzirdējusi par vēl diviem bērniem," atklājusi aktrise, netieši norādot, ka, iespējams, Švarcenēgeram bez mājkalpotājas dāvātā dēlēna ir vairāk nekā divi ārlaulības bērni.

Šo pieņēmumu daļēji apstiprina arī tas, ka pēc ziņu par sakaru ar mājkalpotāju publiskošanas vēl kāda sieviete vērsusies pie Švarcenēgera advokāta ar prasību veikt DNS testu - sieviete apgalvo, ka viņas astoņus gadus vecā bērna tēvs arī ir populārais aktieris.

Līdz ar šīm ziņām amerikāņu žurnālisti Švercenēgeram pat devuši jaunu iesauku - ja agrāk viņš tika dēvēts par "terminatoru", tad tagad aktieri sākuši saukt par "sperminatoru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!