Foto: Reuters/Scanpix
Austriešu aktiera, politiķa un bijušā Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenēgera (attēlā) sieva Marija Šraivere no sava vīra, kuram viņu laulību laikā piedzimis vismaz viens ārlaulības bērns, nolēmusi pieprasīt pusi viņa īpašumu, kas tiek novērtēti gandrīz miljarda ASV dolāru apmērā.

Kenediju klana atvase pret neuzticīgo vīru ir nolēmusi uzsākt nopietnu cīņu. Sākumam viņa ir noalgojusi profesionāli šovbiznesa zvaigžņu šķiršanās lietas Lauru Vaseru, kura publiski jau apsolījusi "aptīrīt Ārniju līdz pēdējam". Ja tā notiks, Švarcenēgera un Šraiveres šķiršanās process varētu kļūt par visdārgāko slavenību šķiršanās prāvu.

Neraugoties uz paredzētajiem zaudējumiem un tiesas izdevumiem, bijušais gubernators ārlaulībā dzimušā dēla mātei, ģimenes bijušajai mājkalpotājai Mildredai Patrīcijai Baenai un abu kopīgajai atvasei par aptuveni 325 tūkstošiem dolāru iegādājies māju Beikersfīldā, Kalifornijā. 

Ap savu privāto dzīvi uzvirmojušo skandālu dēļ Švarcenēgers uz nenoteiktu laiku nolēmis pārtraukt arī savas aktiera gaitas, jo ģimenes problēmu risināšana šobrīd prasot ļoti daudz laika un enerģijas. 

"Švarcenēgers ir aizņemts ar privāta rakstura jautājumiem un nevēlas sevi saistīt ar jebkādiem kinoindustrijas noteikumiem vai termiņiem," medijiem paziņojis bijušā gubernatora advokāts Patriks Knaps un norādījis, ka viņa klients šobrīd mēģina nolīdzināt "nevēlamās sekas paziņojumam, ka viņš kļuvis par savas bijušās mājkalpotājas bērna tēvu".

Arī aktiera sieva atzinusi, ka šis viņai ir viens no smagākajiem dzīves posmiem. "Šis man ir ļoti grūts laiks, un es ļoti pārdzīvoju. Kā māte es, pirmkārt, uztraucos par saviem bērniem. Kamēr es un mani bērni mēģinām apjēgt notikušo un atkal sākt dzīvot, es lūdzu cieņu un līdzjūtību pret mūsu privāto dzīvi," presei lūgusi Šraivere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!