Foto: EPA/LETA

Godalgotās Holivudas aktrises Sandras Bullokas (attēlā) vīrs ceturtdien lūdzis piedošanu par "neaptveramajām sāpēm un apkaunojumu" pēc nesen izskanējušās informācijas, ka viņš pārkāpis laulību, kamēr viņa filmējusies godalgotajā filmā The Blind Side.

Mango jau ziņoja, ka 45 gadus vecā aktrise pirmdien aizgāja no vīra un šī iemesla dēļ arī atcēla plānoto braucienu uz Lielbritāniju, kur viņai vajadzēja piedalīties savas filmas The Blind Side pirmizrādē. Bulloka par savas vizītes atcelšanu informēja paziņojumā.

"Neparedzētu privātu iemeslu dēļ es nevarēšu doties filmas The Blind Side atbalsta braucienā. Es atvainojos par sagādātajām neērtībām un pateicos jums, ka jūs turpināt atbalstīt filmu," paziņoja Bulloka.

Saskaņā ar bulvārpreses informāciju, Bullokas vīrs, ekskluzīvu motociklu ražošanas uzņēmuma West Coast Choppers vadītājs un televīzijas zvaigzne Džesijs Džeimss, piekrāpis aktrisi ar tetovējumu modeli Mišelu "Bombšellu" Makdžī. Tieši viņa paziņoja, ka abu romāns bija sācies filmas The Blind Side uzņemšanas laikā. Tomēr Makdžī norādīja, ka uz to brīdi attiecības starp Bulloku un viņas vīru jau bija beigušās. "Es nekad ar viņu nesamestos, ja uzskatītu, ka viņš ir precējies vīrietis. Viņš atstāja iespaidu, ka viņi jau ir pašķīrušies."

Džesijs Džeimss un Bulloka apprecējās 2005. gadā. Bērnu pārim nav, taču Džeimsam ir trīs no iepriekšējām attiecībām. "Tas radījis neaptveramas sāpes un apkaunojumu manai sievai un bērniem, un man ir neizsakāmi žēl, ka es tās esmu radījis," vēsta Džeimsa izplatītais paziņojums. "Es patiešām nožēloju par ciešanām, ko esmu radījis. Es ceru, kādu dienu viņi spēs man piedod," viņš piebilda.

Bulloka pievienojusies palielam aktrišu pulkam, ko piemeklējis tā dēvētais "Oskara lāsts" - problēmas personīgajā dzīvē pēc "Oskara" balvas saņemšanas. Arī britu aktrise Keita Vinsleta, kas pagājušajā gadā ieguva "Oskara" balvu par aktierspēli filmā The Reader (Priekšlasītājs), pirmdien paziņoja, ka viņa pašķīrusies no sava vīra, režisora Sema Mendesa.

Līdzīgs liktenis piemeklējis arī "Oskara" laureātes Hilariju Svanka, Haliju Beriju, Rīsu Viterspūnu un Džūliju Robertsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!