Foto: EPA/LETA
Skandalozais amerikāņu aktieris un kinorežisors Mels Gibsons (attēlā) necenzētiem lamuvārdiem izlamājis savu bijušo draudzeni un astotā bērna māti Oksanu Grigorjevu, vēsta ārvalstu bulvārprese.

"Tu izskaties kā seksu griboša cūka, un, ja tevi izvaros banda nēģeru, tā būs tava vaina. Es atnākšu un nodedzināšu māju. Bet vispirms tu mani izdrāzīsi," Gibsons esot teicis savai 40 gadus vecajai nu jau bijušajai, un Grigorjevu nosaucis par palaistuvi un liekulīgu mauku.

Grigorjeva, kura šobrīd tiesājas ar Gibsonu par aizbildnības tiesībām pār šķirtā pāra deviņus mēnešus veco meitiņu, esot slepeni veikusi sava bijušā drauga skandalozo izteikumu audioierakstus un iesniegusi tos tiesā. Viņa arī esot saglabājusi daudzus šokējošus e-pastus no Gibsona.

Jūnija sākumā Grigorjeva un Gibsons savstarpēji apmainījās ar tiesas izsniegtiem aizliegumiem uzturēties vienam otra sabiedrībā, jo sieviete bija sūdzējusies par īpaši nežēlīgu aktiera uzvedību un vairākkārtējiem fiziskiem uzbrukumiem, bet Gibsona advokāts jau iepriekš apsūdzējis Grigorjevu sensacionālu un nepatiesu apgalvojumu izdarīšanā tiesai.

Šī nav pirmā reize, kad reliģiozā grāvēja Kristus ciešanas režisors izcēlies ar necenzētu leksiku - šī gada sākumā Gibsons rupji izlamājis kāda Čikāga telekanāla reportieri, kurš intervijā uzdevis viņam jautājumus par apsūdzībām antisemītismā un alkoholismā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!