Foto: AFP/Scanpix
Šonedēļ internetā izplatījusies informācija, ka pasauleslavenā Holivudas aktrise Nikola Kidmena (attēlā) gājusi bojā autokatastrofā, ziņo ārzemju mediji.

Dažādos portālos un blogos tika rakstīts par Jaunzēlandē, kur pēdējos pāris mēnešus filmējas Kidmena, notikušo avāriju un detalizēti apspriesti dažādi ar notikumu saistīti sīkumi.

Viena no versijām vēstīja, ka kinozvaigznes vadītais Jaguar markas automobilis ietriecies stabā kādas filmas epizodes filmēšanas laikā. Mašīnā atradušies vēl trīs aktieri, operators un divi kaskadieri, kuri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Pēc kāda laika masu medijos gan parādījusies informācija, ka aktrise, kura vadījusi spēkratu, patiesībā ir dzīva, bet ne pati Kidmena, ne viņas pārstāvji sīkākus komentārus nav snieguši.

Tāpat pasaules presi nesen pārsteidza kāda negaidīti atklāta intervija žurnāla GQ decembra numuram, kurā Kidmena atklājusi, ka ilgus gadus viņas nu jau izjukusī laulības dzīve ar aktieri Tomu Krūzu bijusi garlaicīga, līdz viņa atklājusi dažādu seksuālu rotaļlietu un fetišu valdzinājumu.

Tagadējo laulību ar kantrimūzikas dziedātāju Kītu Urbānu Kidmena raksturojusi kā "bīstamu", jo pāris savu kopdzīvi "atsvaidzina" ar dažādiem mīlēšanās veidiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!