14. augustā amerikāņu dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa ar vīru atzīmēja savu kāzu pirmo gadadienu, un par godu šim notikumam pāris izplatījis fotogrāfijas no savām kāzām, kā arī paziņojis, ka ir pirmdzimtā gaidībās.

Pāra izplatītajā fotoalbumā redzami kadri no gatavošanās kāzu ceremonijai, dažas bildes no pašām kāzām, kā arī atsevišķi kadri no medusmēneša, ko viņi pavadīja Meksikā (tiesa, prese vēstīja, ka tas ir bijis "visu laiku īsākais medusmēnesis").

23 gadus vecā Dafa un 30 gadus vecais NHL kluba Pittsburg Penguins (tobrīd vēl Edmonton Oilers) uzbrucējs Maiks Komrijs apprecējās tieši pirms gada Santabarbarā, lai gan satikās viņi jau trīs gadus iepriekš.

Pirms tam Dafa jau kopš 14 gadu vecuma bija tikusies ar dažādiem mūziķiem, taču attiecības izrādījās neveiksmīgas.

Hilarija Dafa jau kopš desmit gadu vecuma filmējusies lielākoties dažādās komēdijās, taču pasaules slavu viņa iemantoja ar jauniešu mūziklu The Lizzie McGuire Movie, kurā viņa spēlēja galveno lomu. Lai gan šī loma viņai atnesa ne tikai slavu, bet arī vairāku miljonu lielus ienākumus, šī ir salīdzinoši neliela summa, jo Komrijs ir aptuveni pusmiljarda ASV dolāru mantinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!