Foto: AFP/Scanpix

Holivudas "Zelta laikmeta" kinodīva Elizabete Teilore (attēlā) gatavojas atkal iziet pie vīra, un šīs būs aktrises devītās laulības, ziņo ārzemju mediji.

Nedēļas nogalē tapis zināms, ka 78 gadus vecā aktrise ir saderinājusies ar 49 gadus veco Džeisonu Vintersu, ar kuru Teilore iepazinusies pirms aptuveni četriem gadiem, atpūšoties Havaju salās.

Melnādainais uzņēmējs, kurš ir arī dziedātājas Dženetas Džeksones menedžeris, jau kopš iepazīšanās sākuma mērķtiecīgi lencis leģendāro aktrisi un nekad nav slēpis, ka uzskata viņu par sava mūža liktenīgo sievieti, ar kuru kopā vēlētos pavadīt atlikušo mūžu.

"Tas, ka viņi viens otru patiesi mīl, nevienam nav nekāds noslēpums, tāpēc viņu saderināšanās ir tikai loģisks solis abu attiecību nostiprināšanai," medijiem atklājis kāds pāra tuvs draugs.

Teilorei šī būs devītā laulība - viņas pirmais vīrs bija Hilton viesnīcu ķēdes mantinieks Konrāds Hiltons juniors, un šī 1950. gadā noslēgtā laulība ilga divus gadus. Vēlāk Teilore salaulājās ar aktieri Maiklu Vildingu, pēc pieciem gadiem sekoja savienība ar producentu Maiklu Todu, kurš gāja bojā aviokatastrofā tikai 13 mēnešus pēc abu kāzām.

Aktrises ceturtais vīrs bija dziedātājs Edijs Fišers, kam sekoja Teilores slavenākais romāns ar savu kolēģi Ričardu Bērtonu, ar kuru aktrise iepazinās 1963. gadā filmas Kleopatra filmēšanas laikā. Jau pēc gada viņi apprecējās, bet pēc desmit kopdzīves gadiem abi pieņēma lēmumu šķirties, lai pēc gada atkal salaulātos, tomēr 1976. gadā abi izšķīrās pavisam.

Par Teilores septīto vīru kļava Džons Vorners, bet 1991. gadā aktrise salaulājās ar celtnieku Leriju Fortenski, ar kuru viņa iepazinās, ārstējoties no narkomānijas, bet 1996. gadā aktrise 20 gadus jaunāko vīrieti pameta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!