Foto: EPA/LETA

47 gadus vecā aktrise Demija Mūra (attēlā), izmantojot moderno saziņas līdzekļu priekšrocības, savā Twitter mikrobloga vietnē šonedēļ ievietojusi pašas uzņemtus fotoattēlus, kurās kinozvaigzne redzama, pozējot bikini.

Aktrise, kura pēdējā laikā dažādiem līdzekļiem cenšas apliecināt savu jauneklību, fotogrāfijas uzņēmusi vanasistabā, izmantojot iPhone - fotoattēlos viņa redzama, tērpta bikini peldkostīmā, un Mūra nekautrīgi savu augumu izlikusi fanu vērtējumam.

Jau pirms pāris mēnešiem Mūra neslēpa, ka, neraugoties uz savu vecumu, viņa beidzot iemīlējusi savu ķermeni un tikusi pāri kompleksiem, kas viņu agrāk mocījuši.

Aktrises sekotāji Twitter tīklā atzinīgi novērtējuši viņas pikantās fotogrāfijas un secinājuši, ka tagad Mūra izskatās labāk nekā pirms divdesmit gadiem, tomēr ārzemju medijos izskanējušas bažas, ka aktrise pārlieku aizrāvusies ar savu vēlmi uzvesties un izskatīties jauna, tādejādi riskējot kļūt smieklīga.

Sievietes vēlme saglabāt jaunību gan ir saprotama, jo viņas vīrs, aktieris Eštons Hačers, ir piecpadsmit gadus jaunāks par aktrisi, un tas viņai kā publiskai personai uzliek pienākumu izskatīties pienācīgi, par spīti tam, ka viņa ir trīs bērnu māmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!