Foto: Reuters/Scanpix
Skandalozais Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (attēlā), kurš tikai nesen izrakstījās no slimnīcas, kur, iespējams, bija nonācis pēc kārtējās saindēšanās ar narkotikām un alkoholu, pavēstījis, ka viņam nav ne mazāko nodomu laboties.

"Es biju skaidrā piecus gadus pirms ilga laika un biju līdz nāvei nogarlaikojies. Tas nav patiesi, tas neesmu es. Es nedzēru līdz 12 gadiem un, vecais, tā pirmā [glāze], Den, uhhh!" aktieris atklāja telefona sarunā ar sporta sarunu šova The Dan Patrick Show vadītāju Denu Patriku.

ASV televīzijas seriāla Two and a Half Men (Divi ar pusi vīri) zvaigzne un aktiera Mārtina Šīna dēls ir nonācis nepārtrauktā preses uzmanības lokā, pateicoties neskaitāmajiem notikumiem, kuros, kā tiek ziņots, ir iejauktas narkotikas, alkohols, prostitūtas un porno aktrises.

Pirms divām nedēļām 45 gadus vecais aktieris iestājās rehabilitācijas klīnikā, kad bija nonācis slimnīcā, ciešot no spēcīgām sāpēm vēderā, kuras, iespējams, izraisīja narkotiku un alkohola pārmērīga lietošana. Tādējādi viņš nevarēja kādu laiku piedalīties seriāla Divi ar pusi vīri uzņemšanā, kur viņš atveido vecpuisi-dzīves baudītāju. Taču nu Šīns ir izteicis vēlmi pēc iespējas ātrāk atgriezties uzņemšanas laukumā.

Pa telefonu sniegtajā intervijā Šīns pasmējās par savām problēmām, sakot, ka viņa līgumā ar televīzijas kompāniju nav iekļauts punkts par labu uzvedību.

"Jā, blā, blā, blā. Es neesmu to lasījis, taču es nedomāju, ka tajā ir ietverts punkts "ļauj mums pilnībā dominēt un iejaukties tavā personīgajā dzīvē"," pavēstīja Šīns. Tāpat viņš pauda uzskatu, ka kreks (kokaīna paveids) ir slikts, bet ne visiem.

"Es teicu, turieties pa gabalu no kreka, un es vēl joprojām uzskatu, ka tas ir labs padoms, izņemot, ja jūs spējat ar to tikt galā sabiedrībā. Ja jūs spējat ar to tikt galā sabiedrībā, tad dariet to, taču maz cilvēku to spēj," sacīja aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!