Foto: AFP/Scanpix

Izcilais itāļu izcelsmes amerikāņu kinoaktieris Als Pačino (attēlā) intervijā žurnālam The New York Post izteicis šokējošu atzinumu – pirms piecdesmit gadiem viņš naudu pelnījis kā prostitūta, pārdodams savu ķermeni.

"Es dzīvoju Sicīlijā un pārdevu vienīgo, kas man bija, - savu ķermeni," stāstījis Pačino. "Par mani vecāka sieviete apmaiņā pret seksu deva man ēdienu un naktsmājas. No rītiem es modos un neieredzēju sevi!"

Šobrīd 69 gadus vecā aktiera kontā ir milzīgs daudzums kino balvu: trīs Zelta globusi, divas amerikāņu teātra balvas Tony, septiņas nominācijas un viens iegūts Oskars (par lomu filmā Sievietes smarža), vairākas goda balvas par mūža ieguldījumu kinematogrāfā, Britu kinoakadēmijas BAFTA prēmija un daudzas citas.

Saskaņā ar nesen veiktu televīzijas skatītāju un kinokritiķu aptauju Als Pačino atzīts par visu laiku izcilāko aktieri. Vispopulārākā viņa loma ir Frensisa Forda Kopolas uzņemtajā kinotriloģijā Krusttēvs, savukārt pats aktieris par savu izcilāko lomu uzskata darbu Braiena de Palmas filmā Seja ar rētu.

Savukārt privātajā dzīvē Alfredo Džeimss Pačino vienmēr ievērojis konsekvenci - viņš vēl joprojām ir viens no iekārojamākajiem Holivudas vecpuišiem un nekad nav bijis precējies. Lai gan Pačino saviem draugiem vienmēr ieteicis nesaieties ar aktrisēm, viņam pašam bijušas romantiskas attiecības ar Daienu Kītoni, Debru Vingeri, Džilu Kleibergu, Penelopi Annu Milleri, Tjūsdeju Veldu un vairākām citām aktrisēm.

Lai gan neprecējies, Pačino ir trīs bērnu tēvs - viņam ir meita Džūlija Mērija, kas dzimusi attiecības ar aktiermākslas skolotāju Džanu Tarrantu, kā arī astoņus gadus veci dvīnīši no viņa visilgākajām attiecībām ar aktrisi Beverliju D'Andželo, ar kuru Pačino bija kopā no 1996. līdz 2003. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!