Nu jau vairāk nekā mēnesi par "talantīgo dziedātāju" dēvētais Ainars Bumbieris kopā ar savu menedžeri Juri Milleru (abi attēlā) atrodas Amerikā, kur Ainars dziedājis gan trimdas latviešu centros, gan paguvis uzstāties arī Latvijas prezidentam Valdim Zatleram. Amerikā abi puiši patīkamo spējuši apvienot ar lietderīgo un brīvos brīžus pavadījuši divvientulībā.

Juris Millers izklaides portālam Mango no Amerikas ziņo, ka jaunais latviešu dziedātājs Ainars Bumbieris šonedēļ noslēdz savu pirmo viesošanos ASV, kur koncertturnejas laikā viņam bijusi iespēja īpašā pasākumā Ņujorkā dziedāt Latvijas prezidentam Valdim Zatleram.

"Ikvienā koncertā cilvēki cēlās kājās, lai dejotu un dziedātu līdzi, taču visvairāk atmiņā man noteikti paliks turnejas pēdējais koncerts Ņujorkā, kur man bija iespēja dziedāt ne tikai tautiešiem, bet arī mūsu Valsts prezidentam Valdim Zatleram, viņa kundzei Lilitai, Latvijas vēstniekam ASV Andrejam Pildegovičam un citām amatpersonām", stāsta Bumbieris.

"Šis brauciens man ir īpaši nozīmīgs arī tādēļ, ka dienu pirms koncerta, pateicoties Valsts prezidenta kancelejas sarūpētajiem ielūgumiem, man bija iespēja Apvienoto Nāciju galvenajā mītnē Ņujorkā klātienē noskatīties mūsu prezidenta runu ANO Ģenerālajā asamblejā," priecājas Bumbieris.

Tāpat arī Millers ir sajūsmā par Bumiera panākumiem pie trimdas latviešiem. "Koncertos tika atskaņotas Zigmara Liepiņa dziesmas, kas trimdas tautiešos guva lielu atsaucību un tika sirsnīgi uzņemtas pat viskonservatīvākajās auditorijās. Mēnesi ilgās koncertturnejas laikā Bumbieris viesojās Sanfrancisko, Losandželosā, Lasvegasā, Vašingtonā, Ņujorkā un citās pilsētās," atklāj Millers.

Paralēli koncertturnejai abi puiši paguvuši apmeklēt jautras ballītes un šovus, kā arī no Amerikas mērot ceļu uz kaimiņvalsti Meksiku. Par piedzīvojumiem Meksikā Bumbieris savā Twitter mikroblogā saka: "Chiau, chiau Mexico, Paldies par okeānu un Jūru, dzidro ūdeni un neaizmirstamo saulrietu. Atpakaļ uz štatiem. Beidzot galā, Vašingtonā DC. Tik ļoti esmu noilgojies pēc civilizācijas ka saprotu - Meksikā dzīvot es Ne-Vē-Los!!! Bet atpūsties tur var!"

Plašāku atpazīstamību Bumbieris ieguva divus gadus darbojoties grupas Latte sastāvā, bet šogad viņš uzsāka savu solokarjeru. Šobrīd Latvijas radiostacijās ir dzirdams Bumbiera jaunākais radiosingls – Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesma Ceļojums, kam nesen tapis arī videoklips.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!