Foto: F64

Grupas Triānas parks dalībniekiem festivāls Summer Sound Liepājā bijis piedzīvojumu pilns – viņiem tur izdevies beidzot satikt savus elkus mūzikā, bet mājupceļā grupas dalībnieki iekļuvuši autoavārijā.

"Viss ir kārtībā - nevienam grupas dalībniekam nekas nopietns nav noticis," pēc negadījuma izklaides portālam Mango apliecina grupas līdere Agnese Rakovska (attēlā). Viņa atklāj, ka negadījums noticis pēc festivāla atceļā no Liepājas, taču arī tas nav sabojājis lielisko noskaņojumu, kas mūziķiem radies festivālā.

"Lai gan laika apstākļi mūs nelutināja, pasākums bija izdevies - visi cilvēki bija tik pozitīvi un atsaucīgi. Mums vajadzētu vēl vairāk dažādu mūzikas festivālu, jo tā ir iespēja Lavijas mūziķiem parādīt sevi, kā arī rada lielisku atmosfēru visiem klausītājiem," par festivālu priecājas dziedātāja.

Par īpašu mirkli festivālā viņai kļuvusi tikšanās ar grupu Guano Apes un tās solisti Sandru Nasiku.

"Satikāmies un nedaudz aprunājāmies pēc tam, kad viņi nokāpa no skatuves. Grupas solisti varu saukt par savu ikonu, tāpēc man tikšanās ar viņu bija patiešām īpaša," priecājas Agnese.

Grupai Triānas parks drīzumā atkal būs iespēja tikties ar Guano Apes, jo gan mūsu mūziķi, gan pazīstamie vācu mākslinieki uzaicināti uzstāties Lietuvas rokmūzikas festivālā Galapagai. Triānas parks festivālu gaida ar īpašu interesi, jo tas notiks neparastā vietā - uz salas un, protams, var kļūt par iespēju nodibināt vēl tuvākus kontaktus ar lieliskajiem Guano Apes.

Paralēli aktīvai muzicēšanai Triānas parks šovasar intensīvi strādā studijā - top jaunas dziesmas, bet jau augusta beigās mūziķi sola laist klajā jaunu videoklipu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!