Foto: Mango

Izturot 25 valstu pārstāvju konkurenci divas atlases kārtās, svētdienas, 31. jūlija, vakarā Latvijā pazīstamā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) plūca laurus starptautiskā televīzijas dziesmu konkursā Canzoni dal Mondo, kas notika Itālijā.

Kā izklaides portālu Mango informēja Samantas atbalstītājs Juris Millers, Konkurss Itālijā norisinājās jau sesto reizi un līdz šim tajā uzvarētāju godā bijuši Spānijas, Lietuvas, Krievijas, Kipras un Maltas dziedātāji. Bet nu viņu sarakstu papildinājusi arī dziedātāja no Latvijas.

"Esmu nedaudz satraukusies, jo esmu pirmā, kas turp dodas - šādā situācijā vienmēr ir "lielais nezināmais" par to, kā viss notiks. Bet esmu droša, ka nodziedāšu lieliski," īsi pirms konkursa stāstīja Samanta, kura žūriju savaldzināja ar dziedātājas Laras Fabiānas kompozīcijas Je t'aime interpretāciju franču valodā.

Latvijā dziedātāja atgriezīsies otrdien, bet atpūtas laiks pēc uzvaras TV konkursā Samantai būs īss, jo pavisam drīz sāksies darbs pie jaunās koncertprogrammas, kuras pirmizrāde ir paredzēta oktobrī - Samanta Tīna sola, ka viņas jaunā šovprogramma būs pārsteidzoši šokējoša.

"Kas tāds Latvijas skatītājiem vēl nav ticis piedāvāts", ar lepnumu saka jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!