Foto: LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā internetā nonāca hiphopa izpildītāja Gacho jeb Gata Irbes (attēlā) veidots amatieru video, kurā viņš parodēja grupas Kombuļi bijušās līderes Ineses Cibuļskas izplatīto videopamācību, bet šonedēļ Inese reperim atbildējusi ar viņu parodējošu video.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Gacho neslēpj savu pārsteigumu par sabiedrībā radušos ažiotāžu un daudzo lietotāju interesi par viņa veidoto video, kurā puisis kariķēja to, kā Inese saviem faniem māca apieties ar datoru.

"Video mēs ar draugiem uzņēmām desmit minūšu laikā pirms iziešanas no mājām. Es tajā brīdī par šo sievieti vispār neko nezināju - man atsūtīja video, es paskatījos un secināju, ka tas ir pilnīga grīda, un uztaisījām šo. Es nevarēju iedomāties, ka tas tā aizies," stāsta Gacho.

Tā kā viņš video taisījis ar mērķi uzjautrināt savus draugus un paziņas, bet pirmajās divās dienās video bija aplūkojuši jau 30 tūkstoši, Gacho sapratis, ka šāda veida popularitāte viņam nav vajadzīga un video no YouTube krātuves izņēmis.

"Tāpat komentāros pavīdēja pārmetumi par to, kāpēc es ņirgājos par slimu cilvēku. Bet es taču nezināju, ka viņa ir slima. Es neesmu ārsts, lai pēc video pateiktu, ka cilvēkam ir problēmas. Vēlāk, kad apskatījos šo to par viņu internetā, sapratu, ka tas, ko viņa dara, nav normāli, kā arī to, ka viņai, maigi sakot, nav pilnīgi nekādu kompleksu," "Kombuļu" Ineses uzvedību analizē reperis.

"Viņas atklātība un brīvie gājieni, protams, ir smieklīgi, bet tas nav pareizi - ir jābūt kaut kādiem rāmjiem, un nevar mūziku apvienot ar pornozvaigznes karjeru. Man tiešām ir žēl viņas bērnu, jo tas atspēlēsies uz viņiem, bet ne man kādu sodīt," prātīgi spriež puisis.

Komentējot "Kombuļu" Ineses atbildes video viņa parodijai, Gacho vien sirsnīgi smejas un skaidro, ka viņa mērķis nebija provocēt cīņu - viņa video bija tikai nevainīgs jociņš, ar kuru viņš nevienu nav vēlējies aizvainot.

Uz jautājumu, vai viņš pēc daudzu "Kombuļu" Ineses fanu ierosinājuma neplāno veidot kopīgu projektu ar šo dziedātāju, Gacho smejoties atzīst, ka neko tādu viņš neplāno darīt, jo viņam ir "drusku cits līmenis un statuss" un pēc šāda veida popularitātes viņš nealkst.


Kā zināms, "Kombuļu" Inese popularitāti guva pēc šova Latvijas Zelta talanti pirms diviem gadiem - šajā šovā viņas grupa Kombuļi gan panākumus neguva, bet, pateicoties kolektīva līderes ekstravagantajiem gājieniem un atklātībai par savas privātās dzīves niansēm, jo īpaši portālā Mango, viņai izdevās gūt plašu atpazīstamību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!