Foto: F64

Talantu šova O!Kartes akadēmija dalībnieks, par "dziedošo policistu" dēvētais Nikolajs Puzikovs (attēlā), sveicot savus draugus un talanta cienītājus 1. septembrī, piedāvā otro dziesmu no topošā albuma, kas veltīta bērnu dienu mīlestībai.

"Gribu novēlēt visiem veiksmi, sākot jauno mācību gadu. Pats atceros, ka tēvs mani veda uz skolu un man bija balts asteru pušķis, bet skolā mani ieveda kāda meitene no divpadsmitās klases un es jutos tik pieaudzis. Dīvaina ir sakritība, ka es pats Ogres pamatskolā mācījos 6.b klasē, un pavisam droši tajā klasē arī mācījās meitene, kas man patika. Tā kā šis ir gandrīz patiess stāsts par pirmo mīlestību," par jauno dziesmu Meitenei no 6.b stāstījis pats dziedātājs.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/NIKOLAJSPUZIKOVS_ Meiteni.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmu par aizgājušo skolas laika mīlestību, kuru nav iespējams aizmirst, radījis komponists Artūrs Palkevičs sadarbībā ar vienu no izcilākajiem pašmāju dzejniekiem Guntaru Raču - abiem autoriem šogad atvases uzsāk mācības pirmajā klasē, tāpēc arī radusies šī dziesma.

Kā informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, Nikolajs Puzikovs kopš augusta ir tieši šīs kompānijas mākslinieks, un viņa pirmais solo albuma iznākšana plānota nākamā gada pavasarī.

"Var raudāt, var smieties, bet nevar apgalvot, ka puika nedzied," jauno daiļdarbu tviterī komentē pats Račs.

Attēlā apakšā: Nikolajs Puzikovs savā pirmajā skolas dienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!