Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) laidusi klajā videoklipu savam jaunākajam singlam Born This Way, kas ir tituldziesma no viņas otrā studijas albuma, kas nāks klajā 23. maijā.

Born This Way kā singls iznāca 11. februārī un, neraugoties uz pārmetumiem par uzskatāmo līdzību ar madonnas dziesmu Express Yourfelf, saņēma visai pozitīvas kritiķu atsauksmes. Dziesmas autore ir pati Lady Gaga, bet producējusi viņa to kopā ar Fernango Garibaju un DJ White Shadow.

Lai gan daudzi dziedātājas fani atzīst, ka muzikāli dziesma nav tik iespaidīga kā viņas agrākie veikumi, kā allaž "šokējošais" videoklips visu saliek savās vietās. Pirmās divas klipa minūtes veidotas kā savdabības dzemdības, bet vēlāk Lady Gaga daudz dejo apakšveļā un piemēra vīriešu apģērbu.

Lady Gaga scenāriju videoklipam esot izdomājusi pati un intervijā izdevumam Billboard atzinusi, ka tas pilnībā atšķiras no visa, ko viņa iepriekš darījusi. "Tā ir jaunas rases dzimšana - patiešām spēcīga ideja," klāstījusi dziedātāja.

Kā jau ierasts, pēc dziesmas publiskošanas atradušies arī aizvainotie - šoreiz dažas ASV dzīvojošo aziātu un spāņu biedrības. Pēc viņu domām, dziesmā izmantotie jēdzieni "chola" un "orient" ir ļoti aizskaroši Amerikā dzīvojošajām minoritātēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!