Foto: Mango

Piektdien, 27. maijā, Vecrīgas klubā Dstyle notika šīs izklaides vietas vadītājas, dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes un šveiciešu dīdžeja un producenta Tito Torresa (abi attēlā) kopīgi veidotā albuma Children of the Night prezentācija.

Jaunākais Ellas albums iznācis dziedātājas pašas ierakstu leiblā Dstyle Music, un Children of the Night tiek pieteikts kā internacionāls deju mūzikas projekts.

Albumā iekļautas Ellas un viņas sadarbības partnera radītas, kā arī pašu producētas kompozīcijas  progressive house stilā, un paredzēts, ka albums būs pieejams ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī Tito mājvietā Šveicē un Dubaijā.

"Esmu ļoti priecīga par paveikto darbu un ceru, ka arī klausītajiem patiks. Domāju, ka šīs dziesmas nonāks daudzu dīdžeju rokās visā plašajā pasaulē, bet visvairāk par visu es vēlos, lai cilvēki deju zālēs klausoties šīs kompozīcijas sajustu manis un Tito sūtīto enerģiju - mūsu mīlestību pret saviem klausītājiem," par jauno albumu emocijās dalījusies pati Ella.

Lai atzīmētu svarīgo notikumu, piektdienas naktī klubs Dstyle bija pārvērsts par nakts bērnu pasauli - kluba apmeklētājiem bija iespēja gan iepazīties ar tikko iznākušajā albumā iekļautajām kompozīcijām, gan baudīt kluba dejotāju šovus un citas performances.  

Starp Ellas jaunā albuma prezentācijas ballītes viesiem bija arī dziedātājas LieneCandy un Aija Andrejeva ar pavadoni, raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte, kura šobrīd ir pirmdzimtā gaidībās, dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugu un citi pašmāju šovbiznesa darboņi, kā arī iekšlietu ministre Linda Mūrniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!