Foto: F64
Jaunā mūziķe, rokdziedātāja Johnny Salamander meita Meldra Gūža (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē absolvēja Modernās mūzikas akadēmiju Londonā, un sveikt meitu nozīmīgajā dienā bija ieradušies arī abi vecāki.

"Mēs visi trīs kopā lieliski pavadījām laiku, bijām arī uz burvīgu Pikaso izstādi, kas mums ir viens no mīļākajiem māksliniekiem," par vecāku viesošanos Londonā izklaides portālam Mango sajūsmu neslēpa Meldra.

Viņa arī pastāstīja, ka studiju laikā Londonā ieguvusi fantastiska zināšanas, kā arī nodibinājusi vērtīgus profesionālos kontaktus, bet ar īpašu lepnumu jaunā dziedātāja un ģitāriste atklāj, ka par diplomdarbu un noslēguma solo uzstāšanos viņa saņēmusi augstāko vērtējumu.

Augstskolā Meldra studēja gan praktisko ģitārspēli, mūzikas teorijas priekšmetus un mūzikas vēsturi, gan biznesu, mārketingu un tirgus izpēti, bet diplomdarbu jauniete rakstījusi mūzikas biznesā.

Tāpat studiju laikā Meldra sarakstījusi grāmatu par mūsdienu mūzikas biznesu un jauno tehnoloģiju un mūzikas biznesa izmantošanu vispaptverošai komerciālai izaugsmei.

Pašlaik Meldra aktīvi strādā par sesijas mūziķi dažādos mūzikas projektos, spēlē festivālos Anglijā, kā arī ieraksta savu jauno solo albumu, bet jau jūlija beigās viņa ieradīsies Latvijā, lai kopā ar tēti uzstātos Baltic Beach Party festivālā Liepājā. 

Galerijā neliels ieskats dziedātājas Meldras izlaidumā (foto: mūziķes privātais arhīvs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!