Foto: AFP/Scanpix
Populārās britu dziedātājas Eimijas Vainhausas (attēlā) koncerts naktī uz svētdienu Belgradā beidzies ar kārtējo skandālu – aptuveni 20 000 dziedātājas fanu sveica savu mīluli ar aplausiem, bet drīz vien kļuva skaidrs, ka Vainhausa nav spēji adekvāti aizvadīt koncertu.

Kā vēsta Serbijas prese, Vainhausa publiku samulsināja jau pašā koncerta sākumā, nespējot atcerēties, kur atrodas - viņa no skatuves sveicināja gan Atēnas, gan arī Ņujorku.

27 gadus vecā dziedātāja ar grūtībām pārvietojās pa skatuvi, vairākas reizes pakrita, kaut ko nesakarīgu murmināja, vairakkārt aizmirsa dziesmu tekstu. "Publika burtiski izsvilpa Eimiju, kura stundas un11 minūšu garā koncerta laikā praktiski tā arī nesāka dziedāt," sūdzējies viens no koncerta apmeklētājiem.

Pēc koncerta pirmās daļas Vainhausa desmit minūtes centās atjēgties, bet pēc atgriešanās neveiksmīgi mēģināja nodziedāt savus lielākos hitus. Kā vēsta vietējā prese, daļa publikas koncerta norises vietu pametusi jau pēc 15 minūtēm, ieskaitot VIP ložas viesus, kuru starpā bijis arī ASV vēstniece Serbijā Mērija Volrīka.

Zināms, ka vēl tikai maija beigās dziedātāja uzturējās Londonas klīnikā, kur ārstējās no alkoholisma un narkotiku atkarības, tomēr uzturēšanās klīnikā nav devusi gaidīto rezultātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!