Foto: F64

24 gadus vecā latviešu dziedātāja Aisha (attēlā) beidzot pati sākusi sacerēt dziesmas, tāpēc viņa uzskata, ka būtu laiks atteikties no Aishas pseidonīma, ar kuru viņa pazīstama kopš TV šova Fabrika laikiem, un atkal kļūt par Aiju Andrejevu.

"Mēs rebrendingojamies, kā tagad moderni saka! Kādam es noteikti vienmēr palikšu Aisha, bet man pašai šķiet, ka Aisha vairāk asociējas ar Fabriku un rozā matiem. Es tāda vairs neesmu. Esmu no tā izaugusi, un man pašai ir tik skaists vārds," intervijā žurnālam TV izklaide stāstījusi dziedātāja.

Pirmo reizi Aisha laidusi klajā dziesmu ar pašas sacerētiem vārdiem - Kamoliņš. "Aizgāju pie Kaspara Ansona, viņš nospēlēja kaut kādu akordu secību, es padziedāju kaut ko pa virsu. Hop! Un dziesmas skeletiņš bija gatavs!" Aisha atklājusi, kā top kvalitatīvas popdziesmas.

Tāpat Aisha stāstījusi, ka pēdējā laikā dikti sākusi "ne pa jokam plosīties tviterī".

"Tas ir ļoti vajadzīgs, man šķiet. Mani fani, mani atbalstītāji - viņus interesē tas, ko es no rīta daru, kā es jūtos. (..) Man šķiet, ka tas ir labākais, kas pēdējos gados ir izdomāts. Tviteris! Protams, tā ir paralēlā pasaule. Tas nav galvenais dzīvē. Ja man negribas - es nerakstu! Tā nedaudz ir kā spēle, kas aizrāvusi daļu sabiedrības, un tas nav slikti," stāstījusi jaunā dziedātāja.

Tāpat Aisha izpļāpājusies arī par savu muzikālo gaumi. "Man vairāk patīk nekomerciāla mūzika, lai arī cik tas būtu dīvaini," stāstījusi dziedātāja, un šajā sakarā izklaides portāls Mango meitenei iesaka kādu labu mūziku - britu grupas Death in Vegas dziesmu ar nosaukumu Aisha.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!